2777
2789
عنوان

ظرفای ناهار شستم پای سینک اشک ریختم اومدم تو اناق دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9283 بازدید | 172 پست
عزیزم این خیلی خوبه ک شما قوی هستیمیوه خریدن ک بدتر سخته هم سنگینه آوردنش هم جدا کردنش سختهبازم صبور ...

میوه خریدن مثال زدن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایی چرا اینجوری هستین واسه خرید ادم گریه میکنه 😐چه فرقی داره مثلا اون بخره چی میشه

چیشد که این برداشتو از تاپیک کردین ؟😕

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
من تا میوه خودم اجازه ندارم بخرم تا این حد صدام‌در نمیشه نمیذارم کسی ‌‌درد زندگیم بفهمن

وا مگه حتما باید خودت بخری خریدای خونه. من که اصلا دوست ندارم برم خرید واسه خونه. فقط لیست میدم خودش میخره. 

خرید لباس ‌. اینا خودت برو. ولی خریدای خونه بزار خودش انجام بده فقط لیست بده.  

میوه خریدن مثال زدن

منم جواب مثالشونو دادم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
چه ربطی به سنتی داشت ؟یعنی هیچ دوت پسری خسیس نمیشه؟

دوستپسرت خسیس باشه میشناسیش تموم میکنی باهاش ازدواج نمیکنی که عاقبت این بشه واضحات نیاز به توضیح داره؟

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
خدایی چرا اینجوری هستین واسه خرید ادم گریه میکنه 😐چه فرقی داره مثلا اون بخره چی میشه

عزیزم هیچ پولی به خانوم نمی‌ده مثلا یه کبریت بخواد باید صد بار التماس اقارو بکنه مثلا هوس چیزی می‌کنه نمیتونه بخره چون پول نداره من درکش میکنم مثلا روغن نداریم باید منتظر باشم کی مامانم عشقش می‌کشه بخره 

شما روانشناس هستین

نه گلم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

تا الان میگفتم کاش بمیرم راحت شم ، ولی حالا تا میتونم نفرینش میکنم و از خدا میخوام همونقدر که این مرد در حق من ظلم میکنه خدام جواب ظلماش رو تو همین دنیا به بدترین شکل بده

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈