2777
2789
عنوان

ظرفای ناهار شستم پای سینک اشک ریختم اومدم تو اناق دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9283 بازدید | 172 پست
من تا میوه خودم اجازه ندارم بخرم تا این حد صدام‌در نمیشه نمیذارم کسی ‌‌درد زندگیم بفهمن

خودشم برا خونه خرید نمیکنه؟؟

الا شوهر منم اجازه تنها بیرون رفتن نمیده حتی برای خرید نون مثلا غیرتیه 

😂😂نمیفهمی راحتی به خدا منی که پا شدم اینقور هزینه کردم مهاجرت کردم هرروز یه استایل میزنم یه جور لو ...

ن عزیزم اون پسر فکر میکنه با پول پسرا داری زندگیت رو میچرخونی ن پول پدرت یا پول خودت !

میتونی از پسرا بپرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیتونم بگم درکت میکنم چون واقعا خساست رو نمیتونم تحمل کنم نداری رو میشه تحمل کرد چون میدونی طرف صدشو برا زتدگی میزاره ولی حقوقش کمه ولی خساست رو نه ببین توهم براش تو زندگی کم بزار بزار بفهمه که ناراحتی بگو بخندتو کم کن خودتو سرگرم کن را بطم نداشته باش بزار بفهمه حالت خوش نیست اگر براش مهم باشی کم کم خرج کن میکنه 

ببین اون بدبخت ک از خونه بابا فراریه و شوهرشم خوب نیس چی بگه.بازم خداروشکر کن. میدونم سخته شرایطتت. ...

خیلی سخته امید من فقط به ازدواجه مجردم هر ماه حداقلش یه بار پای سینک گریه میکنم از دست خونوادم 

به برادرشوهرم گفتم تو جاده بود خوب متوجه نشده بودپدرشوهرم رو فرستاداونم کلی همسرم رو دعوا کرد و منو ...

ولش کن گلم گور باباش قهره به خودت برس 

به یه ورت باشه قهرش

ولی تروخدا حواست بهشون باشه

خیلی از اونایی گند بالا میارن اینجوری داد و هوار میکنن

پس حواستو جمع کن

نگفت ک بهت ثابت میکنه ک چیزی بینشون نبوده؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

شاید تاپیک تو این لحظه برام ی تلنگر شده. پسری ک 6ساله باهاشم ب شدت عصبی و بد دهنه افسردگی داره خودکش ...

ببخشید عزیزم

اینم از مدرن بفرما دختر طفلکی این همه مونده وابسته شده حالا با کلیییی آسیب روحی باید جدا شه 

پس دیدین سنتی و مدرن هر دوش اشتباه 

باید زیر نظر خانواده ها با پسری که واقعا قصد ازدواج داره با کمک مشاور و بزرگ ترا با هم آشنا شن و لاغیر

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

من تا میوه خودم اجازه ندارم بخرم تا این حد صدام‌در نمیشه نمیذارم کسی ‌‌درد زندگیم بفهمن

سخت نگیر من اصلا تمایل به خرید خونه ندارم انداختم رو دوش خودش اینکه ناراحتی نداره

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ولش کن گلم گور باباش قهره به خودت برس به یه ورت باشه قهرشولی تروخدا حواست بهشون باشهخیلی از اونایی گ ...

اصلا

تازه میگفت من مقصرم

حتی تو عصبانیت بهش گفتم خونش هم میرفتی 

کلی فحش و...

اصلا کم نمیاره

بهتر اصلا برام مهم نی حرف نزنه

همین الان هم اگه بره دادخواست بده 

من میرم 

چون دیگه مرده و زنده اش یکیه

دخترم کلاس اول فعلا به خاطر اون ساکتم 

ببخشید عزیزم اینم از مدرن بفرما دختر طفلکی این همه مونده وابسته شده حالا با کلیییی آسیب روحی باید جد ...

آره عزیزم من بعد 6سال با کلی تجریه و شکست و غم و غصه فهمیدم این روابط تا جایی خوبه 

اصلاتازه میگفت من مقصرمحتی تو عصبانیت بهش گفتم خونش هم میرفتی کلی فحش و...اصلا کم نمیارهبهتر اصلا بر ...

اون جاری عنتر چیزی نگفت معذرت خواهیی چیزی!!!! 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

ن عزیزم اون پسر فکر میکنه با پول پسرا داری زندگیت رو میچرخونی ن پول پدرت یا پول خودت !میتونی از پسرا ...

یعنی من اگه هفته ای مثلا دو روز ۳ روز میرم کافه و ۱ شیک شکلاتی چیزی میخورم زنده موندم ؟ اگه اون نبود کف زمین از گشنگی میمردم ؟ جدی ؟ 

نمیدونم راستش همچین ادمای لول پایینی نخرده به پستم ! 

البته من نمیگم تو رابطه من اصلا خرج نکنم !!!

بلکه مثلا دوست پسرم تمام خرجای کافه و.. رو حساب کرد بینیمو عمل کردم گل و عروسک و کمپوت اورد برام منم برای روز پزشک براش جا کلیدی و کیف پول چرم خریدم اونم تو روز دارو برام جبران کرد باز وگرنه نمیگم من بشینم دست نکنم تو جیبم ولی دنگ رو واقعا برنمیتابم !