2777
2789
عنوان

ظرفای ناهار شستم پای سینک اشک ریختم اومدم تو اناق دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9283 بازدید | 172 پست
خداروشکر که تو ازدواج مدرن امروزی (دوست بودن) وبه اصطلاح عاشقانه نه دعوایی وجود داره نه طلاقی نه کتک ...

احمق جان در دوست بودن ادم میتونه راحت جدا بشه از طرف نه اینکه پاش به سند ازدواج گره بخوره

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی ازدواج به شکل غیرسنتی هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ربطی نداشت بنظرم این جا پراز گلایه کسانی هست که روزگا ...

یکیش خوده من شیش سال باهاش دوست بودم الان تازه فهمیدم چه حروم‌زاده ای نصیبم شده

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
باشه ولی ازدواج ایشون سنتی نبوده گویامیگه چشم و گوشم بسته بودخیلی بهتر بود و نشون نمی‌داد خسیسهاین ج ...

شما دوبار با یه ادم بری بیرون از جایی که میری و مدل برخوردش خیلی چیزا دستت میاد اولیشم همین خساستت مگه اینکه ساده ی دو عالم باشب

الهی من یه هفته اس دارم گریه میکنم به خاطر خیانت همسرم برو مشاور حالت بهتر میشهلااقل با یکی صحبت کن ...

منم مچش رو گرفتم صدای ظبط شدشو دارم بازم انکار میکنه بازم دروغ میگه حالم بهم میخوره از خودم

مایلم طرفداران ازدواج سنتیو اینجا ببینم

سنتی مدرن هیچ کدوم! ببین ما از نظر خیلیا مذهبی هستیم خودم ادعایی ندارم البته 

الان خواهرزادم خواستگار داره خواستگارشم اتفاقا به شدت مذهبی ولی چهار ماه که تو مرحله آشنایی هستن حتی خانواده ها با هم سفر هم رفتن خواهرم کلی تنهایی با پسر جلسه مشاوره رفته خواهر زادمم همینطور هنوز هم ادامه داره آشنایی شون

هیچ کدوم عجله هم ندارن....

من اصلا این لفظ سنتی و مدرن رو قبول ندارم 

هر جور هستیم مهم نیست شناخت خیییلی مهمه باید از هم به شناخت کافی برسیم ‌...

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

احمق جان در دوست بودن ادم میتونه راحت جدا بشه از طرف نه اینکه پاش به سند ازدواج گره بخوره

عزیزم دوست پسر احمق نیست بیاد برای دختر مردم خرج کنه ک بفهمی خسیسه یا ن ک بخوای کات کنی یا ن ! 

میبینی ک دارن همشوووون میگن دخترا باید حتی دنگ کافه و رستوران رو بدن

اگه خیانت میکرد بهت راضی تر بودی یااینجوری؟؟؟ینی اگه ی شوهر دست و دلباز داشتی ولی خیانت میکرد بازم انقدر حالت خراب بود؟؟؟شوهر من دست و دل باز مهربون با احترام باهام حرف میزنه ولی ی لاشیه پس قدر بدون

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
مایلم طرفداران ازدواج سنتیو اینجا ببینم

چه ربطی داره ؟ 

تو همین سایت بارها طرف گفته بعد از چند سال ارتباط ازدواج کردیم 

تازه اخلاقهای بدش رو شده

🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷به امید پیروزی فلسطین مظلوم (مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا)
تاپیک هاتون خوندم حس آرامش گرفتم خوشبحال اونایی که با شما همصحبت میشن

بزرگواری عزیزم🌹

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
یعنی همهی طلاق ها به خاطر از سنتی هست

عقلت واقعا با این ایکیو مدرسه رو چطور تموم کردی

خانم ها خیلی ها کم سن و سال هستن 

جواب کامنت های بی ربطشونو ندید 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)