بینقیل84 مدیر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1599 عنوان خدا الهی این افسرو لعنت کنه | مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 63 پست پارک دوبل با ماشین برعکس ازم گرفت با مربی تمرین نکرده بودم ماشین برعکس گفتم مجاز نیست گفت برو رفتم خراب شد نفر آخر بودم حوصله نداشت🫠 گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟…… 1403/07/04 | 12:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 12343 اها خب باید چیکار کرد؟ دور بزنیم بریم اینه به اینش وایسیم بعد مثه همون پارک دوبل معمولی انجامش بدیم؟ عزیزم خیابون یکطرفه نمیشه دور زد وقتی توی لاین چپ هستی دقیقا با همون فرمول پارک دوبل سمت راست سمت چپ پارک میزنیاول به نظر غیر ممکن میاد اما خیلی اسونه
dena_678 عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 486 عزیزم خیابون یکطرفه نمیشه دور زد وقتی توی لاین چپ هستی دقیقا با همون فرمول پارک دوبل سمت راست سمت چپ ... اها ممنون قاتل پادشاه داد زد مردم آزادین...فهمیدم که بی معنیه مفهوم آزادی🫠
نورجون_۷۸ عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3858 وای چه استمراری🤣🤣من بارسپم ک رفتم گفتم اینقد فشارروانیش بالاس قبول نشم نمیام دیگه برا منم آسون نبود همش استرس همش فشار !هزینشم ک نگم ولی من سرخطاهای کوچیک مردود میشدم!همشم از استرس بود وگرنه رانندگیم خوب بود و تمام قوانین و رعایت میکردم سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎