2777
2789
حیف وقت آدم. بازی کردنش رو خیلی از مراجع گفتن حرامه و پولی که میده هم حلال نیست

چیییی!هر دم از این باغ بری میرسد!😂😂

مراجع گوه اضافه خورده بره جلو اختلاسو بگیره ک حرام تره

آدم دلش میسوزه برای اینایی که دل به پولدار شدن با همستر خوش کردن .

همه میدونن قرار نیس پولدار بشن 😐چرا فک میکنید احمقن بقیه؟

مثل کاره و ی مقدار احتمالی پول 

با منطق شما کلا همچی بیفایده اس چون قرار نیس پولدارمون کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حیف وقت آدم. بازی کردنش رو خیلی از مراجع گفتن حرامه و پولی که میده هم حلال نیست

سود زیاد بانک ها چی اون حلاله؟ 

یا خوردن سرمایه ی مردم تو بورس.... 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
چیییی!هر دم از این باغ بری میرسد!😂😂مراجع گوه اضافه خورده بره جلو اختلاسو بگیره ک حرام تره

افرین دقیقا خودشون همه ی سهمیه ها مدارس خوب و رانت و وام و همه چی رو میدزدن به ما که میرسه حرام میسه

همه میدونن قرار نیس پولدار بشن 😐چرا فک میکنید احمقن بقیه؟مثل کاره و ی مقدار احتمالی پول با منطق شما ...

چرا باید پول بدن ؟ چون میدونن یا بعد از یه مدت گوشی تون داغون میشه و باید صفحه نمایش و تاچ بخرید و این به سود شرکت های اونهاست . یا سلامتی تون نز بین میره که به سود شرکت های داروسازی اونهاست . برنامه ریزی بلند مدت میکنن . همیشه اولش پول پاشی میکنن . اولش تمام طلاهای اروپایی ها رو گرفتن و دلار کاغذی دادن . کلی به اونها کمک کردن که ویرانی های جنگ جهانی رو بتزسازی کنن . ولی تا امروز سوار مردم اروپا شدن . کاغذ میدن و کالا و خدمات میگیرن . دگمه ی چاپ اسکناس رو بدون هیچ زحمتی میزنن و پولدار میشن .