2777
2789
من فامیلمون چندماه با بچش رفتو‌اومد سرکلاس نشستو🤦یروز خسته شد قششنگ زدش، ازفرداش بدون گریه رفتو‌اوم ...

وای دقیقا الان میپرن بهم ولی من کلاس چهارم بودم ی دختر کلاس اولی بود هروز خدا گریه زاری  یبارم فرار کرد از مدرسه پدرش اورد با کتک گذاشت مدرسه دختره از فرداش دیگه شادو شنگول میومد میرفت😂😂 اوایل طبیعیه یسری بچها از مدرسه  و اسم مدرسه وحشت دارن بمرور جا میوفته براشون ولی برای اسی سخته هی رفت امد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما مشکلی داره ببین حرف دلش چیه بچه

خیلی باهاش حرف زدم ولی هیچی نمیگه ب شدت درونگرا هست

قول جایزه بهش دادم 

با ارومی صحبت کردم 

باهاش رفتم و اومدم 

ولی متاسفانه ن حرف میزنه ن کوتاه میاد

2805
وای دقیقا الان میپرن بهم ولی من کلاس چهارم بودم ی دختر کلاس اولی بود هروز خدا گریه زاری یبارم فرار ...

😂😂😂بعضیا مشکلشون معلمو اینچیزا نیس.

الان ما ی دوستی داریم میاره باشگاه بچشو چندماهه از کنار مادره نمیره اون طرف اما وقت بازی کردن اووووف تاکجا میره ، مادره زیاد راه اومده باهاش

parasoo1989@
😂😂😂بعضیا مشکلشون معلمو اینچیزا نیس.الان ما ی دوستی داریم میاره باشگاه بچشو چندماهه از کنار مادره ...

پسر منم خیلی بهم وابستس از بس دوتایی تنها بودیم تو خونه یسره چسبه بهم همش میگه بغلم کن ۸ ماهشه خدا کنه مدرسه اینا اینجوری نباشه😑😂

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اگر دوست پیدا کنه گریه هاش کمتر میشه یک جایزه براش بخر و با معلمش صحبت کن که دزدکی بدون اینکه بچها ب ...

با معلم صحبت کردم اتفاقا گفت ک هواشو داره 

و دوستاش هم همه دوستای پیش دبستانش هستن همه رو میشناسه

منم پسرم همش غر میزنه پرخاشگر شده باردارم هستم نمیتونم ببرمش الان کلی گریه کردم گریه که اشکال نداره ...

اوف کلا سخته هم شرایط شما هم من 

همون گریه هاش کلافه ام کرده انقد مظلومه دلم براش کباب میشه ولی خب نمیتونم ک برش دارم بیام

چون رفته ی توی محیط جدیدوبزرگتروبابچه های بیشتریکم سختش شده 

پسرمن گریه نمیکنه ولی معلومه یکم عصبیه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
پسر منم کلاس دومه ولی بازم با گریه می‌ره صبحا بیدار میشه می‌ره مدرسه واقعا نمیدونم باید چکار کنم.پس ...

نه برا مشق اذیت نمیکنه ی کم کند هست ولی راحت می‌نویسه 

تو خونه اوکیه ولی ب محض اینکه میرسه مدرسه شروع می‌کنه 

با معلم صحبت کردم اتفاقا گفت ک هواشو داره و دوستاش هم همه دوستای پیش دبستانش هستن همه رو میشناسه

به معلم بگو ازش کار بخواد مثلا تخته پاک کردن 

ازش بخواد بهش ماژیک بده 

نماینده شدن کلاس نوبتی بشه بین بچها 

سرگروه بزارتش 

خلاصه معلم باید جذبش کنه 

من خودم تدریس خصوصی میکنم سال اینده انشالا میرم تدریس ولی معلم کلاسش باید انقدر جذاب باشه که دانش اموز علاقمند بشه 

داداش منم همین بود ، مادرم مجبور بود توی کلاس بشینه، بعد دیگه گفتن ولش کن سال بعد بره. آخرشم با یه مکافاتی ۸ سالگی رفت کلاس اول به زور موند. یکی از همکلاسیاش رو که خونش نزدیکتونه بگو بیاد خونتون باهاش بازی کنه، توی کلاسم پیش هم بشینن. اینجوری شاید سرگرم بشه گریه نکنه

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

2810