2777
2789

سلام مامانا دخترم ۲۸ روزشه شیر خودم نخورد به خاطر حساسیت به پروتئین گاوی دکتر براش آپتامیل پپتی نوشت که باز به اونم حساس بود اسهال مخاطی شدید با رگه های خون یه دکتر دیگه ایزومیل تجویز کرد که باز حساسیت داره و همون علائم رو داره مقعدش شدیدن سوخته و اسهال شدید مخاطی، کسی تجربه همچین مشکلی داشته؟  میخام دوباره ببرمش پیش دکترش ولی خیلی نگرانم که بقیه شیرها هم بهش نسازن، اکه تجربه دارید خواهشا راهنمایی بفرمایید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای حساسیت باید شیر خشک مخصوصشو بدی فکر کنم در حساس ترین حالت باید پپتی جونیور بدی

دختر منم حساسیت داشت آپتامیل ha  میدادم

خیلی رسیدگی کنید و کامل آلرژنا رو حذف کنید که سر دو یا سه سال برطرف بشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
بچه ی خواهرشوهرم اینجوری بود یه شیر خارجی بهش میدادن اسمش یادم نیست کمیاب هم بود از هلال احمر میگرفت ...

چون ایزومیل شیر سویا‌و کلا فاقد پروتئین گاوی هست و نساخت دیگه میترسم بقیه و حتی نئوکیت هم همین باشن 

هست شیر خشکی که بسازه دکتر هی امتحان میکنه تا متوجه بشهنهایت نئوکیت میدن اون حتما می‌سازه فقط باید ...

کلا شیرم ضعیف بود اینم چون خیلی مک میزد و شیر کم میومد همش سرش رو عقب می کشید و گریه می‌کرد رژیم گرفتم بدترم شد 

2810