2777
2789
عنوان

پول به مدرسه غیرانتفاعی بدم یا برا اینده بچه پس انداز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 66 پست
الان با بیست سال پیش خیلی فرق کردهاتفاقا هر بچه ی درسخونی که میبینم غیرانتفاعی درس خوندهمحیط مدارس د ...

پسرم کلاس پنجم هست ولی دولتی میخونه تا الان که مشکلی نبوده معلمهای باسابقه داره من غیر انتفاعی با معلم خوب ندیدم 

انشاالله همه موفق باشن من نظرم دولتیه شما میتونی غیر انتفاعی باشی صلاح مملکت خویش خسروان دانند

من جات باشم پس انداز میکنمچون با این هزینه های صعودی،مثلا سال دیگه حداقل ۶۰ تومنسال بعدش ۷۵ تومنسال ...

دقیقا 

اخه مشکل اینه صرفا با درس خوندن هم معلوم نیست به جایی برسه یا نرسه. 

ینی الان یه کاسب درامدش از یه هیئت علمی بیشتره. تازه معلوم نیست بعد از این همه خرج کردن ایا بچه قبول بشه یا نشه. 

بعد از اینکه دانشگاهه خوب قبول شد ایا کار دولتیه خوب یا هیئت علمی و...  استخدام بشه یا نشه.  هزار تا قانون جدید میذارن و احتمالش رو هی میارن پایین. 

اما میدونی حداقل اگه کار آزاد داشته باشی روزیت دسته خداست ولی کار دولتی و شرکتی روزیت دسته بنده ی خداست و بندت ی خدا هم دل نمیسوزونه 

برا همین خیلی دوس دارم بچه م وقتی هیجده سالش شده از سر اجبار و بی پولی نره دانشگاه. 

یه سرمایه ای برای کار ازاد زدن داشته باشه بعد اگه خودش نخواست و دانشگاه رو به کار ازاد ترجیه داد بره دانشگاه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله برای مقاطع بالاتر قطعا نمونه و تیزهوشان بهتره اما اگه نتونست ازمونش رو قبول بشه قطعا غیر انتفاعی ...

همش به خود دانش آموزه .من همسرم تمام مقاطع غیر انتفاعیدخوند آخرش آزاد قبول شد برعکس برادرم همرو دولتی خود تربیت مدرس قبول شد.معلم تو هر مدرسه ای درس میده میره دانش آموزی که باید با تلاش واستمرارخودش درسشو بخونه

پسرم کلاس پنجم هست ولی دولتی میخونه تا الان که مشکلی نبوده معلمهای باسابقه داره من غیر انتفاعی با مع ...

بله قطعا

عزیزم من نظرم اینه همه چیز درس خوندن نیست

امنیت بچه تو مدرسه و اینکه با خر قشری معاشرت نکنه هم مهمه

فقط همین بس که محیط غیر انتفاعی بسیار مسموم معلم و مدیر حق اظهار نظر ندارند 

حرفی زده بشه خانواده از مدرسه طلبکار میگه پول میدم که مثلا راحتی باشه ، هر چی ما میگیم معلم همون کار کنه 

من بچم تو هر دوتا مدرسه درس خونده 

جدا از شلوغی مدارس دولتی جو مدرسه و نحوه برخورد دانش آموزان بهتر بود 

عزیزم پزشک دادن مد نظر من نیستاز نظر اخلاقی و تربیتی هم خیلی مهمهپسر برادرشوهرم مثل چی تو مدرسه کتک ...

تو مدرسه دولتی با اینکه کتک میخوره ولی یاد میگیره تو سری خور نباشه و از خودش دفاع کردن یاد میگیره.این بنظرم بهتره تا اینکه بره جایی که مدام مواظب باشن چیزیش نشه

بالاخره بچه باید یاد بگیره  ازخودش دفاع کنه

با اینکه پسرم برام بشدت عزیزم ولی من دوست دادم از الان قدرتمد باشه و از خودش دفاع کنه

حتی گاهی تو مدرسه دعواش میشه میگم خودت باید مشکلتون حل کنی میبینم واقعا بعد چند مدت یاد میگیره باید چکار کنه

دقیقا اخه مشکل اینه صرفا با درس خوندن هم معلوم نیست به جایی برسه یا نرسه. ینی الان یه کاسب درامدش از ...

درسته

من خودم فوق لیسانس دارم از دانشگاه دولتی،همیشه هم پدرم دراومد از بس درس میخوندم ولی اخرش چی نصیبم شده؟

خلاصه

پسرم سه سالشه،و منم سه سال دیگه باید بفرستمش مدرسه،همین درگیری فکری رو با همسرم داریم

اوضاع مالیمون هم تقریبا مثل شماست

گفتیم احتمال زیاد یه مدرسه دولتی خوب بفریستیمش

الان با بیست سال پیش خیلی فرق کردهاتفاقا هر بچه ی درسخونی که میبینم غیرانتفاعی درس خوندهمحیط مدارس د ...

تعداد خیلی زیاده کنترلم نمیکنن. تو مدرسه ابتدایی  دوستم میگفت پسره سیگار آورده بود تو دستشویی ب دوستانم میداد شاخام درومده بود 

اینجا تو حیاط مدرسه دونفر هستن معاون و ناظم 

زمین بازی داره .. بچه ها آروم ترن .. خیلی فرق داره خیلی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
تعداد خیلی زیاده کنترلم نمیکنن. تو مدرسه ابتدایی دوستم میگفت پسره سیگار آورده بود تو دستشویی ب دوست ...

دقیقا تفاوتش زمین تا آسمون هست

نمیدونم چرا نمیخوام بپذیرن

اگر یه بار وارد مدارس غیرانتفاعی خوب بشن متوجه تفاوت هاش میشن

بله قطعاعزیزم من نظرم اینه همه چیز درس خوندن نیستامنیت بچه تو مدرسه و اینکه با خر قشری معاشرت نکنه ه ...

دآنش آموز بد تو غیر انتفاعی هم خیلی زیاده.فکر میکنی پولدارها خلاف ندارن.من جاریم تو غیر انتفاعی میگه همون دانشدآموزهای خلاف تو غیر انتفاعی هم هستن

تو مدرسه دولتی با اینکه کتک میخوره ولی یاد میگیره تو سری خور نباشه و از خودش دفاع کردن یاد میگیره.ای ...

عزیزم بچه جور دیگه میتونه آموزش ببینه که از خودش دفاع کنه

پسر جاریم در سن هشت سالگی به بیضه هاش آسیب زدن و کمرش

ولی مدیر و معاون هیچ نظارتی نداشتن

بعضی اتفاق ها جبران ناپذیره

من ترجیحم اینه بچم جور دیگه و در محیط دیگه یاد بگیره از خودش دفاع کنه

دآنش آموز بد تو غیر انتفاعی هم خیلی زیاده.فکر میکنی پولدارها خلاف ندارن.من جاریم تو غیر انتفاعی میگه ...

عزیزم دانش آموزش تو مدارس غیر انتفاعی از فیل تر های زیادی رد میشن

ولی مدارس دولتی فقط ثبت نام میکنن

مدرسه خوب و معلم خوب خیلی مهمه چون خونه دوم بچه هاست و بیشتر شخصیتش اونجا شکل میگیره. کلاس گیتارو متفرقه خیلی مهم نیستن حتی در آینده هم میشه اینارو یاد گرفت ولی روح و روان بچه دیگه ساخته نمیشه.اگه مدرسه عیر انتفایی بهتر و بیشتر میرسن خب مسلما انتخاب با مدرسه بهتره تا این همه کلاس

اینده بچه یعنی مدرسه خوب، روحیه خوب، خاطراب خوب . بچه ای که تو ارامش و بهترین مدرسه درس بخونه و سواد و روحیه خوبی داشته باشه صددرصد اینده اش رو خودش به خوبی میسازه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
دآنش آموز بد تو غیر انتفاعی هم خیلی زیاده.فکر میکنی پولدارها خلاف ندارن.من جاریم تو غیر انتفاعی میگه ...

نه واقعا اکثرا مم میبینم خانواده های باشخصیت و سطح بالان بچه هاشونم با ادب کم پیدا میشه مشکل دار

ولی تو مدارس دولتی بیشتره مشکل دار

2810