2777
2789
عنوان

پول به مدرسه غیرانتفاعی بدم یا برا اینده بچه پس انداز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 66 پست

بچه ای ک درسخون باشه تو همین مدارس عادی ام میتونه خودشو بکشه بالا

میانگین نمرات پارسال رو نگاه کن از همه چیز مدرسه دولتی بالاتر بوده

پس انداز کن ن بصورت نقد،به صورت طلا یا دلار

بزرگ بشه بده برای درس بره خارج

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

😂شرایط شما رو منم دارم غیر دولتی نوشتم چون اهل پس انداز نیستم ونبودم ولی اینجوری خیالم راحت تره بچم ...

دقیقا درسته 

من اصلا درس خوندنه بچه م برام مهم نیست. چون بهم ثابت شده موفقیت فقط تو درس نیست.  ممکنه بچه م تو ورزش موفق باشه یا تو هنر یا اصلا بخواد کاسب یا کارافرین یا ارایشگر بشه. 

بیشتر افکارش برام مهمه. به نظرم تو مدرسه ی غیرانتفاعی بچه پخته تر و دانا تر و با افکار مثبت تری رشد میکنه. 

از یه طرفم شاید بچه م بزرگ شد خواست یه مغازه باز کنه. اونوقت میترسم هیچ پولی نداشته باشم که کمکش کنم شغل ازاده خودشو باز کنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اگر درس خونده باشه 

خودش آینده اشو می‌ سازه 

نیاز به پس انداز نداره 

بنویسه غیر انتفاعی 

ولی نه هر غیر انتفاعی 

مدارس غیر انتفاعی دو دسته هستن دسته اول ،پول میگرن که کیلو کیلو نمره بدن اینا اصلا به درد نمی خوره

ولی دسته دوم آنقدر سخت میگیرن و خوب درس میدن که نود درصد بچه هاشون مدارس تیزهوشان قبول میشن 

اینا عالی هستن 

به نظرم دبستان ودوره اول لزومی نداره بره غیرانتفاعی، کتاب کمک آموزشی کفایت میکنه، ولی برای انتخاب رشته بایدیه مدرسه ی خوب برن که به درددانشگاهم میخوره

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
سرمایه ی بچت مهارت های وجود خودشه نه پول

اخه اون مهارت ها رو متاسفانه تو مدرسه قرار نیست یاد بگیریم. 

مثلا من مهارت هام سفالگری و طراحی و نقاشی و زبان انگلیسی و اسپانیایی و خیاطی و نرم افزار فتوشاپ و ایلاستریتوره. تو همه ی این حوزه ها کار کردم و الان بوتیک دارم لباس میفروشم. 

اما هیچ کودوم این مهارت ها رو تو دوازده ساله مدرسه یاد نگرفتم با اینکه تیزهوشانم خوندم ولی زبانش اصلا به درد نمیخورد.

ریاضی و فیزیک و شیمی کجای زندگیمون به دردمون خورد. 

درستهمن خودم فوق لیسانس دارم از دانشگاه دولتی،همیشه هم پدرم دراومد از بس درس میخوندم ولی اخرش چی نصی ...

اره اینم خوبه 😍

میتونید به جاش هزینه بدید برای یه مهارت. یا یه سری دوره ی خاص. اگه بزرگ شد و دیدید بیشتره علاقه ش به درسه تا کارهای دیگه اون وقت رو درسش سرمایه گزاری کنید.  

الهی پسرتون همیشه موفق و سالم و تندرست باشهد