2777
2789
عنوان

پول به مدرسه غیرانتفاعی بدم یا برا اینده بچه پس انداز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 66 پست
دوست عزیز بهتره آمار قبولی کنکور رو بررسی کنید در چند سال اخیر اکثر قبولی های کنکور برای مدارس غیردو ...

البته یه سری صندلیای کنکور هم میخرن که قطعا افراد ثروتمند راحت تر اینکارو میکنن. 

بقیه ش هم میشه تیزهوشانیا و نمونه دولتیا 

اخر سر شاید یه چیزی هم به بچه های معمولی برسه 

من جات باشم پس انداز میکنم

چون با این هزینه های صعودی،مثلا سال دیگه حداقل ۶۰ تومن

سال بعدش ۷۵ تومن

سال بعدش ۱۰۰ تومن 

باید بدی به مدرسه

تا بچه میاد دیپلم بگیره ۲میلیارد باید پول داد

خب همونو صرف رفاه و اموزشش توی کلاسای دیگه میکنی

و در عین حال با پس انداز واسه ایندش،حتی شاید بتونی اینده ی شغلیش رو تا حدی تضمین بکنی

اون دوستی هم که میگه در لحطه زندگی کن،احتمالا یا مجرده یا در رفاه کامله

تدی اجتماعی که روی فردا هیچ حسابی نیست و دایم باید استرس و فکر اینده رو برای گذران زندگی داشته باشیم،پس زیادم نمیشه بی فکر و بدون نگاه به اینده قدم برداشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غیر دولتی معلم های با سابقه کم و بدون آموزش ضمن خدمت میاد و نظارتش خیلی کمهبرعکس دولتی معلم ها همه آ ...

من با همین طرز فکر گذاشتم دولتی بچه از مدرسه زده شده تعداد زیاد سر کلاس و برخورد بی تفاوت معلما بخاطر حقوق کمشون باعث شده بازدهی خوبی نداشته باشن

سال دیگه ان شالله میخوام بذارمش غیر انتفاعی که کار کنن باهاشون تیزهوشان قبول بشن و به درس علاقمند بشن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
قطعا مدرسه غیر انتفاعیاصلا و ابدا مدارس دولتی رسیدگیش خوب نیستهیچ نظارتی وجود نداره

دآری برعکس میگی ها عزیزم.تمام بخش نامه ها و نظارت ها برای دولتیه .حالا ممکنه برای شما غیر انتفاعی بهتر بوده باشه ولی برای همه نه.من مادرم سی سال مدرسه دولتی مدیر بود  چند تا پزشک داده ولی غیر انتفاعی های شهر یکی پزشکی ندادن

ببین بچه‌ات چه اخلاقی داره! می‌تونه از خودش دفاع کنه (زورگویی و تمسخر توی دولتی بیشتره)؛ تحت تاثیر محیط قرار نمیگیره (رفیق ناباب توی دولتی بیشتره)، با یکبار توضیح درس رو متوجه میشه (توی دولتی به علت حجم بالای کلاس معلم نمی‌رسه بیشتر از یک بار توضیح بده) 

من همه اینا بودم و دولتی رفتم هیچ مشکلی هم نداشتم اما ترجیح میدادم سه سال آخر مدرسه خوب برم! با این حال دانشگاه روزانه قبول شدم و جزو رنک دانشگاه بودم اما بازم رفتم توی فیلدی که علاقه داشتم و الان نسبتا موفقم...

اخه کنکورم چهل درصد سهمیه جانبازیه الانم که طرف مدال المپیک میاره بدون کنکور میره پزشکی خیلیا صندلیه ...

اره دیگه توی کنکور تجربی رقابت واقعا سخته دیگه

ولی اگه رشته ریاضی یا انسانی یا چیز دیگه میخواد بره بازم بهتره

از مدارس دولتی بخوام بگم اینه که رفتار ناظم و مدیر اونجا به شدت بد و بی ادبانه هست و مستقیم توهین میکنن

اصلا چیزی درباره تست زدن و کنکور دادن بهت یاد نمیدن و اکثر دانش اموزا هم اوضاع مالیشون خوب نیست که کلاس کنکور برن

فقط میگن درس بخون ۲۰ بشی،همین

...

من غیر انتفاعی میفرستم چون روح و روان بچم برام مهمه. تا درس .. اونو به هرحال میخونن هرطوری هست...   هرکی اطرافم دولتی فرستاده بچشو خیلی اذیت شده.. 

من تک برنامم هست پسرم کمی بزرگتر شد چند مدل کلاس های مهارتی. فنی حرفه ایی  بفرستم تا. چیزی یاد بگیره برای اینده اش شاید درس به دردش نخورد ....  حداقل بیست سالگی چند مدل حرفه بلد باشه 

بنظرم این مدل سرمایه گذاری بهتره

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
خدا را شکر منکه ندیدم انشاالله که همینطور باشه

الان با بیست سال پیش خیلی فرق کرده

اتفاقا هر بچه ی درسخونی که میبینم غیرانتفاعی درس خونده

محیط مدارس دولتی افتضاحه

نه تنها درس نمیخونن بلکه از نظر تربیتی هم به مشکل میخورن

غیر دولتی معلم های با سابقه کم و بدون آموزش ضمن خدمت میاد و نظارتش خیلی کمهبرعکس دولتی معلم ها همه آ ...

بله برای مقاطع بالاتر قطعا نمونه و تیزهوشان بهتره اما اگه نتونست ازمونش رو قبول بشه قطعا غیر انتفاعی بهتر از دولتیه

پن یکی از دانسگاه های دولتی های تهران درس میخونم همه بچه ها از نمونه یا غیرانتفاعی اومدن اونایی هم که دولتی درس خونده بودن چند سال پشت کنکور موندن تا قبول شدن 

پس بهتره روی اینده بچه ها سرمایه گذاری کرد

بارفتاری که معلم دخترم که کلاس اوله(تو تاپیک قبلم هست) مدرسش دولتیه

با خودم میگم اگه پول داشتم حتما میبردمش مدرسه ای غیر دولتی... چون اونجا تعداد بچه ها تو کلاس کمتره بهتر رسیدگی میکنن بنظرم

اعتماد بنفس بچه خیییلی مهمه  . ببین اگه بچه زرنگ باشه اما بخاطر رفتار معلم یا همکلاسیاش اعتماد بنفسش بیاد پایین گوه گیر بشه در آینده هیچکاره میشه و اون پس اندازم بدردش نمیخوره...

شما اگه میتونی ببر غیر دولتی در کنارش یه مقدار پس انداز کن نیازی نیس حتما سالی ۵۰تومن  از سال ۵ملیونم شروع کنی برا  پس انداز آیندش کافیه

واینکه اینم نظر دیگم کتابو درسای مدارس ایران همش چرتو پرته هیچی یاد نمیدن حیفه این همه هزینه کنی برا مدرسه غیر دولتی  مدرسه ای که هیچی یاد نمیدن...

پولم جمع کنی اینده بفرستیش کشور دیگه برا تحصیل خوبه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
من پسرمو غیر انتفاعی گذاشتم ،بحث آموزش و اینا اصلا برام مهم نیست نبود فقط به خاطر محیط سالم و آرامش ...

دقیقا

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

من خودم هم دولتی درس خوندم هم غیر انتفاعی .. واقعا تفاوتشو حس کردم ..

من با همین طرز فکر گذاشتم دولتی بچه از مدرسه زده شده تعداد زیاد سر کلاس و برخورد بی تفاوت معلما بخاط ...

پسر من با اینکه وضعمون خوبهدفرستادم دولتی اوایل خیلی دعوا میکرد تو مدرسه اما الان یادداشت گرفته از خودش دفاع کنه وخودش درس بخونه و تمرین کنه.الان خداروشکر درسش عالیه و اینکه یاد گرفته از خودش دفاع کنه عالیه.و اینکه همیشه فکر می‌کرد تافته جدا بافته الان تو این مدرسه این حسش هم رفته و به تعادل رسیده

دآری برعکس میگی ها عزیزم.تمام بخش نامه ها و نظارت ها برای دولتیه .حالا ممکنه برای شما غیر انتفاعی به ...

عزیزم پزشک دادن مد نظر من نیست

از نظر اخلاقی و تربیتی هم خیلی مهمه

پسر برادرشوهرم مثل چی تو مدرسه کتک میخوره هیچ نظارتی نیست

ولی غیرانتفاعی کسی جرات نمیکنه و مدیر به شدت مراقبه

به علت اینکه تعداد بچه ها کمتره نظارت بهتره

مدارس دولتی از هر قشر و لولی هستن

من اینکه بچم با کیا معاشرت کنه برام مهمتره

و اینکه تو مدرسه خدایی نکرده بلایی سرش نیاد

درس بالاخره خونده میشه و ممکنه اصلا نخواد دکتر بشه

2810