2777
2789
عنوان

پول به مدرسه غیرانتفاعی بدم یا برا اینده بچه پس انداز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 66 پست

اینکه میگن بچه اگه درسخون باشه خودش کنکور قبول میشه و این داستانا اکثرش الکیه

پس اگه اینجوریه بچه اگه استعداد ورزش داشته باشه نیاز به باشگاه و پول دادن نیست خودش ورزشکار میشه

یا اگه استعداد موسیقی داشته باشه خودش یاد میگیره نیاز به کلاس نیست

من خودم مدارس دولتی بودم و همیشه شاگرد اول و معدل ۲۰ اونجا بودم نمیگم خیلی بد و افتضاحه ولی توی کنکور توانایی رقابت با بقیه رو نداشتم

مگراینکه به وقتش بفرستینش کلاس کنکور

...
عیر انتفاعی بنویسدولتی بدرد نمیخوره

من خودم ابتدایی دولتی بودم 

راهنمایی و دبیرستان تیزهوشان قبول شدم رفتم دانشگاه امیرکبیر. 

ولی از کار شرکتی یا مهاجرت بدم میومد 

الان کار ازاد دارم. 

با خودم میگم اون همه درس خوندن به هیچ دردی نخورد کاش پدر مادرم به جای اینکه اون همه بگن درس بخونم،  از همون اول یه سرمایه ی کمی برام کنار میذاشتن یه کار ازاد شروع میکردم. دیگه این همه مراحله سختو طی نمیکردم که دوباره به کار ازاد که هم درآمدش هم پیشرفتش نسبت به کار دولتی و شرکتی بهتره برسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه‌ات اگه درس خون باشه میره تیزهوشان و نمونه یرانتفاعی فقط پول می‌گیرن و رتبه برترهای کنکورم خیلی ک ...

دوست عزیز بهتره آمار قبولی کنکور رو بررسی کنید در چند سال اخیر اکثر قبولی های کنکور برای مدارس غیردولتی بوده

من هم خر میخوام هم خرما 😂😂هم دوست دارم الان همه چی عالی باشه هم اینده همه چی عالی باشه

اصولا میگن هم خدارو میخواد هم خرما ☺️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اینکه میگن بچه اگه درسخون باشه خودش کنکور قبول میشه و این داستانا اکثرش الکیهپس اگه اینجوریه بچه اگه ...

اخه کنکورم چهل درصد سهمیه جانبازیه 

الانم که طرف مدال المپیک میاره بدون کنکور میره پزشکی 

خیلیا صندلیه پزشکی میخرن. 

اون بچه واقعا باید نخبه باشه تا از این موانع رد بشه 

دولتی بهتره پولتونم پس انداز میشه اگر بچه درس خوانی باشه مدرسه مهم نیست ما همه دولتی رفتیم غیر انتفا ...

هنوز افکار بیست سال پیش هست

غیردولتی پول میگیرن نمره میدن😃

خواهرزاده من عیرانتفاعی میره پوستش کنده شده انقدر درس میخونه

عیر انتفاعی بنویسدولتی بدرد نمیخوره

غیر دولتی معلم های با سابقه کم و بدون آموزش ضمن خدمت میاد و نظارتش خیلی کمه

برعکس دولتی معلم ها همه آموزش دیده و با سابقه و زیر نظر آموزش و پروش هستن و هر سال اطلاعاتشون بروز میشه

دولتی برای مقطع ابتدایی قطعا بهتره مقاطع بالاتر یا تیزهوشان یا نمونه دولتی یا شاهد و سمپاد

وگرنه غیر انتفاعی ارزشی نداره

مدارس دولتی زیاد با بچه کار نمیکنن تعداد بچه ها زیاده سر کلاس و بازدهی آنچنانی نداره

به نظرم الان مدرسه غیر انتفاعی فرستادن یه نوع سرمایه گذاری به حساب میاد

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
اره همون 😂🙏🏻

😂

شرایط شما رو منم دارم 

غیر دولتی نوشتم 

چون اهل پس انداز نیستم ونبودم ولی اینجوری خیالم راحت تره بچم جای خوب درس میخونه و موفق تر هست 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

2810