2777
2789

یه خانواده ای وضع مالیه متوسطی داره. 

بچه ش رو باشگاه،  کلاس زبان،  کلاس گیتار میفرسته. سالی دوبار هم سفر میرن ولی مدرسه ی بچه عادیه. 

به نظرتون اگه هر سال اندازه ی پنجاه میلیون برای هزینه ی مدرسه ی غیرانتفاعی برای اینده ی بچه ش طلا پس انداز کنه بهتره یا غیرانتفاعی بفرستتش؟ 

از نظر مالی هم توانه یکی از این دو تا کار رو داره. از پس جفتش برنمیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه‌ات اگه درس خون باشه میره تیزهوشان و نمونه یرانتفاعی فقط پول می‌گیرن و رتبه برترهای کنکورم خیلی کم توی غیرتفاعی پیدا میشه

دوتا گرگ وجود داره که همیشه در حالِ جنگن یکی تاریکی و ناامیدی و یکی نور و امیدمیدونی کدوم برنده میشه؟+به هرکدوم که غذا بدی!

من چون ادمی هستم دوست دارم در لحظه از داشته هام لذت ببرم میگم مدرسه ی غیر انتفاهی

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
من چون ادمی هستم دوست دارم در لحظه از داشته هام لذت ببرم میگم مدرسه ی غیر انتفاهی

من هم خر میخوام هم خرما 😂😂

هم دوست دارم الان همه چی عالی باشه هم اینده همه چی عالی باشه

محیطی که توش قرار میگیره قطعا توی تکامل شخصیتی و تحصیلی تاثیر داره. به نظرم اگه سرمایه گذاری درست و به موقع روی خود فرد صورت بگیره، خودش درآینده می تونه همه ی هزینه ها رو برگردونه. 

اگر فرزندتون علاقه و پتانسیل رشد علمی رو داره، بدون شک روی مسیر علمیش سرمایه گذاری کنید. حالا این سرمایه گذاری می تونه فرستادنش به مدرسه ی بهتر یا گرفتن معلم خصوصی یا کتاب های کمک آموزشی باشه. 

بچه‌ات اگه درس خون باشه میره تیزهوشان و نمونه یرانتفاعی فقط پول می‌گیرن و رتبه برترهای کنکورم خیلی ک ...

تو آمار ها گفته بودن مدرسه دولتی کمترین رتبه های برتر رو دارن 

یعنی غیرانتفاعی ها رتبه هاشون بهتر از دولتی بود 

تیزهوشان و نمونه که بحثش جداست برمیگرده به هوش و استعداد خود بچه که اگر قبول بشه عالیه

ما شرایط مالی رو داریم هر دو کارمندیم و تحصیلکرده. پسرم یه مدرسه دولتی خوب میره و راضی هستیم به شدت. درسش فوق العادست. معلم خیلی مهمه که باتجربه و دلسوز باشه

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810