2777
2789
عنوان

کوتاهی قد پسر خواهرم لطفا بیاین

105 بازدید | 10 پست

سلام قد پسر خواهرم تو پانزده ماهگی ،۷۲ سانته .

خواهرم نگرانه . اما بهداشت میگه فعلا جای نگرانی نیست.قد تولدش ۵۰ بوده. میخواستم ببینم تو اطرافیان شما یا بچه ها ی خودتون این قد و داشتین. چی شده این روند ادامه داشته یا بهتر شدن.  اینم بگم وزنشم حدود ۸ ونیم کیلو 

قبلا تاپیک زدم کسی نیومد دوباره فرستادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودمم پسر کوچیکترم که الان چهارساله ست تو این سن خیلی بالاتر بود دقیقا

خیلی کوتاهه اینجور نمونه یه وقت؟ دکتر چی گفته؟ 

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

بچه‌ای که با قد ۵۲, متولد شدهتو هفت سالگی فقط۱۱۴ ساختهکلا ریزه میزه است جوری ک شماره پاس هنوز ۲۸تو ...

چقدر کوچیکه پسر من چهارساله ست پاش ۲۸ دقیقا اینم بد غذاست منتها متاسفانه خواهر من بهش نوشابه و.. میده

چقدر کوچیکه پسر من چهارساله ست پاش ۲۸ دقیقا اینم بد غذاست منتها متاسفانه خواهر من بهش نوشابه و.. مید ...

سایز پاهای خودمم کوچیکه

۳۷

کلا شبیه خودمه..ولی دوست دارم قدش بلند تر بشه

آخه همه بچه‌ها از مادرا هم خوشکل تر میشن هم بلند تر

چون تغذیه ها خوب شده

سایز پاهای خودمم کوچیکه۳۷کلا شبیه خودمه..ولی دوست دارم قدش بلند تر بشهآخه همه بچه‌ها از مادرا هم خوش ...

نگران نباش یه متخصص ببر والا برای خواهرم بهداشت نمی دونم رو چ حساب گفت خوبه من گفتم زیر دهک رشده میگن به این شربت ها هم اعتمادی نیست همشون بلوع زددرس میارن.