2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اولیه از استرس شدید رفت زیر سرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 80 پست
رفته اونجا مشکلی نداشت مدرسه هم روز اول خوب بود از روز دوم شروع شده معلمش میگه از زنگای تفریح می‌ترس ...

دليلش چيه

كسي اذيتش ميكنه؟ ب هر حال اين بچه الان نياز ب كمك داره تقصير اون راننده سرويس عوضي هم هست اما زمينه اضطراب رو داره پسرت

اگه شيراز هستي بهت روانشناس معرفي كنم مشكل بچه حل بشه

اینم اول صبح از استرس دل درد میگیره .سرویس قبلیش روز اول دیر پیداش کرد بهش گفت اگه پیدات نمبکردم تا ...

منم روز اول مامانم نبرد منو مدرسه با سرویس رفتم 

همه ماماناشون کلاس پیدا میکردن من میترسیدم نمیدونستم کجا برم آخرش اشتباه رفتم ی کلاس، دیگ خودشون گفتن تو اینجا نیستی بردنم کلاس خودم، کیفم و جا گذاشته بودم گم شده بود 

خلاصه وحشت کردم روز اولی😂 سرویسمم جام گذاشته بود باز

چون میترسیدم و اینا دوست هم نمیتونستم پیدا کنم،کلا میرفتم مدذسه اعتماد ب نفسم گرفته میشد همش گریه 

الان ۱۲ امم هنوزم هیچ دوستی ندارم تو مدرسه 

جدی بگیر گریه هاش رو ببرش مشاور تا آخر مدرسش ک تموم شه دچار مشکل میشه.

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه بچه ای که هم تازه جای خونه باید تو مدرسه باشه هم به جای شما باید با معلم کنار بیاد تازه اینا کم ...

بچه کوچیک دارم نمیتونم به مامانم گفتم دیگه زنگای آخر بیاد سوارش کنه تا کم کم عادت کنه

من روز دوم مدرسه چون هنوز سرویس دخترم اوکی نشده بود رفتم

دم دفتر منتظر که خانم سرویس بیاد

دخترا یکی یکی با گریه میومدن دفتر فکر میکردن سرویس جاشون گذاشته در صورتی که سرویس اصلا هنوز نیومده بود

سرویس دختر من بهش گفته دم دفتر میشینی تا بیام 

دیگه میدونه از جاش تکون نمیخوره خانم سرویس میاد دستشو میگیره میبره سوار میکنه

من خودم بیشتر از دخترم استرس داشتم ولی چون دیدم این خانم اینقدر حواسش به بچه ها هست با اینکه هزینه اش زیادتر از بقیه بود خیالم راحته بابتش

رفته اونجا مشکلی نداشت مدرسه هم روز اول خوب بود از روز دوم شروع شده معلمش میگه از زنگای تفریح می‌ترس ...

حس روبه رویی با بقیه دانش اموزا تو زنگ تفریح براش سخته اینکه بین اون همه بچه وادم بزرگ باشه که نمیشناسشون معلمشون بگو میشه زنگای تفریح یکم باهاش صحبت کنی

ببین تا میتونی بدون تهدید که اخ اگه خری بی سواد میشی و اینا  نزن بهش فقط صحبت کنید تو خونه باهاش خاطرات مدرسه تون و بگید بهش بگید هیچ بچه مدرسه ای گم نمیشه تو روپوش داری ادرس خونمونم داری سرویستم نیاد هیچوقت نمیمونی تا شب اون زنه خر بودع گفته بهت

منم روز اول مامانم نبرد منو مدرسه با سرویس رفتم همه ماماناشون کلاس پیدا میکردن من میترسیدم نمیدونستم ...

آره حتما میبرم روز اول بردمش ولی موقع برگشت با سرویس اومد 

حتما روانشناس ببرید

و بچه ایی ک انقدر حساسه و تجربه مهد و پیش دبستانی نداشته و هنوز مستقل نشده

اصلا نباید براش سرویس میگرفتید

رو استرس مدرسه اینم اضافه شده

سرویس رو کنسل کن

خودت ببر خودت بیارش

منم روز اول مامانم نبرد منو مدرسه با سرویس رفتم همه ماماناشون کلاس پیدا میکردن من میترسیدم نمیدونستم ...

خواهرم اون موقع ها کوچبک بود بخاطر اون نمیومد اصلا همراهم 

بقیه هر روز ماماناشون میومدن با معلم حرف میزدن معلم هم توجه میکرد ب بچه هاشون همش دورشون بود 

حالا من ک گریه میکردم معلمه اخم میکرد ی بار هم یادمه می‌گفت من از بچه های گریه او خوشم نمیاد

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

من روز دوم مدرسه چون هنوز سرویس دخترم اوکی نشده بود رفتمدم دفتر منتظر که خانم سرویس بیاددخترا یکی یک ...

این  سرویس جدیدهم جا معین کرده تا بچه ها بموننن پسرم من خیلی باهوشه  ولی مشکلش ترس و استرسه متاسفانه

خواهرم اون موقع ها کوچبک بود بخاطر اون نمیومد اصلا همراهم بقیه هر روز ماماناشون میومدن با معلم حرف م ...

معلمش خیلی خوبه گریه میکرد دیدم انقد بویش میکرد تا آروم بشه

حتما روانشناس ببریدو بچه ایی ک انقدر حساسه و تجربه مهد و پیش دبستانی نداشته و هنوز مستقل نشدهاصلا نب ...

رام دوره بچه کوچیکم دارم پیش رفته بود اصلا اینجوری نمی‌کرد 

2810