2777
2789
عنوان

مشکلات پسرم دیوونم کرده خواب و خوراک ندارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 42 پست

من. بچه های جاریم تو نوزادی همین جوری بودن از دکتر پرسیده بود گفته بود طبیعی هست ولی الان که بزرگ شدن نمی‌دونم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونه از چاقی بچه باشه

اما اما بهترین راه اینه برای اینکه خیالتون یه عمر راحت باشه در حق بچه خدایی نکرده بد نکرده باشید اینده اش به مشکل نخوره

ببر متخصص ارولوژی خیال خودت راحت کن 

انشالله که چیزی نیست اما اگه خدای نکرده نهفته باشه عمل میخواد

میتونه از چاقی بچه باشهاما اما بهترین راه اینه برای اینکه خیالتون یه عمر راحت باشه در حق بچه خدایی ن ...

بردم دکتر گفت از چاقیه

نگفت نهفتس اصلا 

ولی بازم نگرانم 

سلام، من خودم متخصص طب سنتی هستم.

خیلی عادی هست، چون پسرت چاق هست، لایه های چربی کمی از اندام آلتش رو میپوشونه به همین خاطر به نظر میرسه که کوچیک هست، ولی هیچ مشکلی نداره.

در ضمن ختنه هم ربطی نداره!

عزیزم من پسرم ۱۲ سالشه تا همین چند ماهه پیش یه وقتایی کاملا میرفت داخل آنقدر نگران شده بودم بردم اورولوژ کاملا چک کرد گفت همه چیزش خوبه نگران نباش با بلوغ و رشدش کلا بیرون میمونه.. و واااقعا با اینکه هنوز بلوغ نشده به همسرم گفتم چک کرد کاملا اکی شده.. و ضمنا اصلا اصلا نمیفهمم اونایی رو که یه جوری میپرسن پسر ده ساله رو چطوری آلتشو دیدی؟؟!!! که انگار چه کاااری کردی.. بهترین کارو کردی .. اگرم خواستی ببری دکنر و تهران هستی پیش دکتر عابدی ببر.. عااالیه ایشون.. مطبشون هم تو شریعتی بود 

سلام، من خودم متخصص طب سنتی هستم.خیلی عادی هست، چون پسرت چاق هست، لایه های چربی کمی از اندام آلتش رو ...

فقط یکم اضافه وزن داره 

و این اکتیو نبودنش چی خیلی ترسوعه 

عزیزم من پسرم ۱۲ سالشه تا همین چند ماهه پیش یه وقتایی کاملا میرفت داخل آنقدر نگران شده بودم بردم اور ...

مرسی از راهنماییت عزیز دلم 

دعا کن جراحی نخواد 😭

البته دکتر مجاری ادرار بردم گفت اگه ادرار کردنی جهش داره یعنی مشکلی نداره 

ادرارش جهش داره باباش دیده 

فقط یکم اضافه وزن داره و این اکتیو نبودنش چی خیلی ترسوعه

ببین عزیزم این خصوصیات تو ذات بچه ها هست.. من فکر کنم پسرم تا این سن کلا یکبار با یکی از دوستاش دعوا کرده .. بسیار بسیار صلح طلبه و محتاط .. کلا از کنار دردسر هم رد نمیشه.. بعضی بچه ها رو هم میبینی می‌رن تو دل دعوا و درد سر و خطر .. من فکر میکنم چون همسرم شخصیت آرومی داره ژنتیک هست این قضیه .. و اینم بگم تو موقعیتش قرار بگیرن آدم‌ها ناخواسته ری اکشن نشون میدن.. نگران نباش 

بله بالای آلتش باد کرده و تپله

دقیقا همین جیزی هست که عرض کردم.

اگر تغذیش درست باشه و تحرک هم بیشتر باشه به مرور و با رسیدن و عبور از سن بلوغ، اجتماع چربی در ناحیه شرمگاهی کمتر میشه.

در ضمن اندازه آلت اصلا ربطی به چاقی و لاغری و کوتاه و بلندی نداره، بعد از بلوغ درست میشه