2777
2789

۲۳ روز مونده به تولد دوسالگیش خیلی به شیر وابسته بود منم از دیروز گرفتمش خیلی بچم ارومه هرچی میگم گوش میکنه یادش میره میاد میگه نم نم بعد یادش میوفته نمیدم از نصف راه برمیگرده میره

خیلی دلم براش میسوزه خودم ک مریض شدم دارم میمیرم نمیتونم از سینه درد بمونم 

خیلی ازهم دورشدیم امروز کلا خوابیدم نتونستم بهش برسم خواهرم بهش میرسه با اون سرگرمه انگار من نیستم دارم دق میکنم

بغلمم نمیتونم بگیرمش بخاطر درد سینم

حالم افتضاحه کلی گریه کردم چه خاکی تو سرم بریزم

عزیزم خوابه بهش شیر بده درد سینه ات آروم میشه و هم اون یه شب می‌خوابه وچون خوابه یادش نمی‌مونه خودت هم آروم میشی 

پر هم نمیشه سینه 

من دادم خالی کرد راحت شدم پر هم نشد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوابه بهش شیر بده درد سینه ات آروم میشه و هم اون یه شب می‌خوابه وچون خوابه یادش نمی‌مونه خودت ...

دقیقا برا منم همینطوری بود

تا شب تحمل میکردم شبا بهش شیر میدادم تو خواب

خالی و پلاسیده شد و همونطوری موند😂

تاریخ عضویتم😅😅

دختر منم اینجوری بود دلت نسوزه چون اگه بخوای بهش شیر بدی تموم دندوناش خراب میشه اتفاقا این ویژگی خوبیه که زود کنار اومده باهاش بازی کن کلی هم خوراکی براش بخر یکم گریه می‌کنه آروم میشه بیرونم ببرش پارک یا شهربازی اینقد هستش کن ک بخوابه 

غصه نخور عزیزم.میدونی چیه؟عوضش بچت داره مستقل میشه.دندوناش خراب نمیشه.

طبیعیه که ناراحت باشی ولی این‌یه‌مرحله از بزرگ‌شدن بچه هاس.من بچمو سه ساله از شیر گرفتم ولی همچنان هرچقدرم‌بهش خوش بگذره بازم بودن با منو ترجیح میده

دقیقا برا منم همینطوری بودتا شب تحمل میکردم شبا بهش شیر میدادم تو خوابخالی و پلاسیده شد و همونطوری م ...

اره منم درد داشتم همه گفتن نده پر میشه و...بعد یه چند تا تجربه تو گوگل خوندم  گفته بودن بده ،خدغ خیرشون بده ،راحت شدن ،درد وخارش  و.مثل سنگ شده بود بچه رو هم بغل نمی‌تونستم کنم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من دخترم ۳ ماهشه،شیر خودم کمه ..در اصل غذاش شیرخشکه، ولی یه دو سه روز سینه خودم نگرفت و جیغ میزد ،خودم گریه میکردم که نکنه دیگه همین یه ذره شیر خودمم نخوره ‌واقعا درک میکنم ..راه حلی بلد نیس متاسفانه 

دوروزه پر شده میترسم بدم مسموش کنه خطرناکه

شب دوم اتفاقا گفتن بدید چون یادش رفته 

خودت راحت میشی 

وای کاملا میفهممت😢

چقد من گریه کردم سر پسرم، من بیشتر اذیت میشدم ،الان 5 سالشه ولی هیچ وقت اون روزا رو یادم نمیره، خدا به هر دو تون صبر بده

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

[QUOTE=354783492]غصه نخور عزیزم.میدونی چیه؟عوضش بچت داره مستقل میشه.دندوناش خراب نمیشه. طبیعیه که ناراحت باشی ولی ای ...[/QUOTE

خداروشکر عزیزم

ینی بعدش هم باز وابسته بهم میمونه یا دور میشه ازم؟ قلبم داره میترکه