2777
2789

مادرشوهر من فوت شده بعد ما یه فامیل داریم فامیل نزدیک همسرمه از بستگان پدرشوهرم بعد اینا مارو خانوادگی هرسری شام دعوت میکردن خواهرشوهر کوچیکمم که خونه باباشه گفت مام دعوتشون کنیم بالاخره با مشورت پدرشوهرم شام دعوتشون کردیم خواهرشوهر بزرگمم دعوتش کردیم خونه باباش تو مهمونیای اونا همیشه خواهرشوهر بزرگه هم بودش 

بعد هیچکس نیومد کمکم من موندم با بچه کوچیک دست تنها خواهرشوهرم شب اومد برای شام خب  منم خیلی حرصم اومد اخه من عوض همه خب دعوتشون کردم شام اونم خونه پدر خودش بعد متوجه شدم خواهر کوچیکه به بزرگه پیامک داده که نیا کمکش شام گوشیش دست دخترم بود ومتوجه شدم

تازه اونروزم خونشون کولر قاضی نصب میکردنو من با پوشش کامل آشپزی میکردم

خدایا در هرلحظه و همیشه مواظب دخترکم باش🩵

چقدر عوضـیه

چ مرگشه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم رک میگم این چه پیامیه؟وظیفه منه خونه پدر شما کار کنم و شمام اینجوری بگی؟بخدا من بودم میگفتم ...

تصمیم دارم تو یک موقعیت مناسبی بگم

خدایا در هرلحظه و همیشه مواظب دخترکم باش🩵