با سلام
این موضوع رو واسه این مینویسم که خودمون درگیرش شدیم و ی مورد بسیار نادری هستش و میدونم که ممکنه واسه شما هم پیش بیاد و اطلاعات خیلی کمی راجع بهش هست و نگرانی بسیار زیادی ایجاد میکنه
دوس داشتم با این کار از نگرانی شما مادران و پدران کم کنم...
کیست ریه یا ccam یا cpam جز موضوعات بسیار نادر هستش که تشخیص اون ممکنه از سونو انومالی صورت بگیره یا حتی اواخر بارداری تشخص بدن و باعث نگرانی بشه
دوستان این مورد هیچ راه درمانی نداره(در دوران جنینی) و به هیچ عنوان اجازه سقط نمیدن
بنده وقتی با این موضوع مواجه شدم هر راهی شما بگید رفتم هر دکتر بگین رفتم از شمال تا جنوب کشور پیگیری کردم..
بهترین راه در برابر این مشکل اینه که شما زیر نظر پریناتولوژیست چکاپ بشین و نسبتی بدست میارن به اسم cvr که میشه نسبت حجم کیست به دور سر جنین این عدد اگر زیر ۱.۶ باشه جای نگرانی نیست واحتمال از بین رفتن جنین بسیار کم میشه اگر مشکل حاد باشه جنین تا هفته ۲۸ از بین میره درغیر اینصورت جنین بسلامت بدنیا میاد و پس از اون شما باید کارهای درمانی مورد نیاز رو شروع کنین که همون عمل جراحی میشه....حتما حتما ی اکو قلب جنین بگیرین و از سلامت قلب مطمئن بشید...
مورد ما به قدری کیست پیشرفت کرده بود که نسبت cvr ۱.۶ بودو کل فضای قفسه سینه رو گرفته بود و قلبت رو به سمت راست هدایت کرده بود بهمون میگفتن که با اولین نفس کوچولومون از بین میره و همه قطع امید کرده بودن و ما هر لحظه منتظر از بین رفتن کوچولومون بودیم ولی توکل کردیم و خداراشکر رشد کیست متوقف شدو الان کوچولومون حدود ۵ ماهه هستش ..
دوستان نگران نباشید و بسپارید بخدااا خودش ارحم الراحمین...