2777
2789

دوستان من مادرشوهرم فوت شده و الان ۴ساله من ناهارشام پدرشوهرم وخواهرشوهرمو میزارم خواهرشوهرپ یه دختر ۲۱سالس پشت کنکوره و درسو بهانه کرده و عملا دست به سیاه سفید نمیزنه...

وقتی شوهرم میبینه خسته شدم یجوری طلبکارانه رفتار میکنه نگم براتون مجبورم میکنم یک روز درمیان برم خونشون 

خیلی عذابم میده جوریکه واقعا به طلاق فکر میکنم و برنامه میریزم یکسال اولم که مادرش مرد منو برد پیش پدرشوهرمینا زندگی کردم فقط برای آب دادن به گلام میومدم 😔😔

خدایا در هرلحظه و همیشه مواظب دخترکم باش🩵

واسه پدرشوهرت زن بگیرین

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی سخته 

شما دیگه زیادی رو دادی اونم به شوهرت ،،،

دوبار نکنی میخواد چیکار کنه؟؟؟

ولی اگه در حد غذا پختن هست ،،،حالا چه برای دو نفر چه چهار نفر چه فرقی برای شما می‌کنه ؟؟؟دو بشقاب ساله تر 

خدایی سخته شما دیگه زیادی رو دادی اونم به شوهرت ،،،دوبار نکنی میخواد چیکار کنه؟؟؟ولی اگه در حد غذا پ ...

خدایی برام سخته وقتی ببینی طرف نمیفهمه زحماتت رو

خدایی سخته شما دیگه زیادی رو دادی اونم به شوهرت ،،،دوبار نکنی میخواد چیکار کنه؟؟؟ولی اگه در حد غذا پ ...

مجبور بودم بخدا خانوادم پشتم نیستن

عملا منو وقف اونا کرده.... خیلیی دلخورم واقعا

چون حالیش نمیشه شما رک و راست حرفتو بزن 

والا بخدا 

عقل نداره

کمک کردن بد نیست 

ولی پدرهمسرت سالمه

دختر تو خونشه 

احتنالا همسرت اینکار میکنه ک پدره زن نگیره

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه بفکر زن افتادن

خوبه 

حالا نمیخواد بخاطر این زندگیتو رها کنی و بری

سرکوفت نزن  به شوهرت  مطمعنا بعدازاینکه پدرش ازدواج کنه میفهمه شمارو 

فک کن برای رضای خدا ازشون مراقبت کردی و  توقعی هم از کسی نداشته باش تا آرامش داشته باشی

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
من موندم اینا چطوری پسرهای به این خوبی و وفاداری تربیت میکنن.اونوقت داداش من طبقه بالا خونه مامانمه ...

بقران قسم زن داداش منم همینه 

تازه یه چیز دیگه بگم شاخ دربیاری 

بهش غذا میدن بالا گهگاهی،،،،،ظرف هارو می‌زاره همینجور روی راه پله 

اون اگه شوهر من بود صدتا بارم میکرد ،،،،که آره برو ظرف هارو بده بهشون تشکر هم کن 

همینجوری گذاشتی سر پله ،،،،مگه رستورانه

نتیجه میگیریم ،دعا کنیم مادرشوهر مون نمیره ،که کارهاش گردنمون میوفته   ببخشید اسی ،خارج از شوخی ،یه کم تحمل کن .نهایت دوسال دیگه خواهرشوهرت ازدواج کنه و پدرشوهرتم اگه سرحال که زن میگیره . یکی دو بار غذای بدمزه درست کن ،میگن نیاین دیگه ،خودمون یه چیز میخوریم 

چون حالیش نمیشه شما رک و راست حرفتو بزن والا بخدا عقل ندارهکمک کردن بد نیست ولی پدرهمسرت سالمهدختر ت ...

نمیدونم والا ... بنظرت به قاضی این حرفارو بگم چی میگه؟

2810