2777
2789
عنوان

علائم سرطان رحم سرچ کردم

162 بازدید | 15 پست

من این ماه کلوموفین خوردم بعد از خوردنش بعد از روزای تخمک گذاری مجاری ادراریم مشکل پیدا کرد و به سختی ادرار داشتم یه روز هم خون همراه ادرارم اومد بعدش خوب شدم و بهتر شدم رفتم دکتر آزمایش نوشت برای عفونت رفتم دادم و نبود ، امروز پریود شدم یکساعت پیش رفتم پدمو عوض کنم معذرت میخوام معذرت میخوام گلاب به روتون دوتا تیکه ازم خارج شده بود مثل مربع انگار یه جوری بود انگار بافت داشت خیلی ترسیدم اولش اینو سرچ کردم بعد سرچ کردم علائم سرطان رحم همه ی اینا هم جزوش بود دارم دق میکنم فردا میرم دکتر ولی حالم خیلی بده خیلی بد شده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرچ کن علت سردرد میاره سرطان پیشرفته مغزی، الکی خودتو نگران نکن برو دکتر

دکتر که حتما میرم فردا میرم ، ولی خیلی ناراحت شدم و ترسیدم الان من یه دختر پنج ساله دارم اگه خدایی نکرده سرطان داشته باشم چی وای اصن حالم ریخته به هم خیلی نگرانم و ترسیدم تورو خدا دعام کن 

نه کیست نداشتم دو هفته پیش چک کرد دکترم 😭

علائم تخمک گزاری داشتی؟؟

منم با لتروزول و کلومیفن کلا پریودای وحشتناک داشتم با دفع لخته

بهم نمیساختن

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹

همسرم 6ساله پیش توی سرماخوردگی رفت آزمایش دادپلاکتهای خونشوزیادنشون داده بود وقتی جوابشونگاه کردیم تونت نوشته بودعلائم سرطانه حتی رفت دوتامتخصص عفونی اونایه بیماری ژنتیکی چسبوندن بهش😂😂😂یه دکتراخرش گفت اقاتایم سرماخوردگی نرین ازمایش

دکتر که حتما میرم فردا میرم ، ولی خیلی ناراحت شدم و ترسیدم الان من یه دختر پنج ساله دارم اگه خدایی ن ...

نگران نباش توکلت به خدا باشه عزیزم این هم بکن عبرت دیگه واسه بیماری توی گوگل سرچ نکن، انشالله همیشه سلامت باشی

تو نت هیچی سرچ نکنید قبلا هم گفتم تو نت سرچ کنی یکم بیشتر تف کردم میزنه علایم سرطان😐 

اونی هم که دیدی ،دیواره رحم هستش بعضی وقتا اینجوری دفع میشه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خب مشکلی نیست عزیزماصلا چیزی تو گوگل سرچ نکن خیلی چیزای بدی میارههاش سی جی زدی؟؟چرا لتروزول نخوردی ا ...

والا ما سه ساله برای بچه ی دوم توی اقدامیم ، شوهرم اسپرمش ضعیفه دارو میخوره دکتر من هم این ماه بهم کلوموفین داد که بهتر بگیره گفت این ماه نشد ماه بعد هم بخور اگر نشد برید برای آی وی اف .... همینجوریش صبح که پریود شدم جیگرم خون شد حالا شب هم اینطوری ، قبلش هم میگم دو هفته پیش مجاری ادراریم مشکل داشت و خونریزی همراه با ادرار یکبار داشتم بعدش یکم بهتر شدم حالام اینطوری شد ...😭😭

تو نت هیچی سرچ نکنید قبلا هم گفتم تو نت سرچ کنی یکم بیشتر تف کردم میزنه علایم سرطان😐 اونی هم که دید ...

بقیه ی علائمش چی ؟ اکثرشو داشتم‌🤦‍♀️😭😭😭 ، امید بخدا دعام کنین دعا کنین چیزی نباشه فردا میرم دکتر 

والا ما سه ساله برای بچه ی دوم توی اقدامیم ، شوهرم اسپرمش ضعیفه دارو میخوره دکتر من هم این ماه بهم ک ...

عزیزمممم

میفهممت 

خودت بجای کلومیفن مکملای تقویتی بخور

خداروشکر که بچه داری من خیلی وقته اقدامم با سابقه مرده زایی وووووو

هنوزم که هنوزه منتظریم 

انشالله جفتمون جواب میگیرم توکل برخدا❤️💋

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
2810