2777
2789
عنوان

یا صاحب‌ الزمان💚

| مشاهده متن کامل بحث + 63 بازدید | 17 پست
نه قشنگم این برداشت کامل نیست🙂منظور از شیعیان امتِ امام زمانه😍که ماهم هرچند گناهکاریم ولی جزوشون م ...

ینی با وجود اینکه 313 نفر آدم درست حسابی پیدا نمیشن ک امام زمان ظهور کنه. بازم میگید اسلامی باقی مونده؟ 313 نفر مسلمون وجود ندارن ک آقا بیاد... کدوم اسلام آخه

ینی با وجود اینکه 313 نفر آدم درست حسابی پیدا نمیشن ک امام زمان ظهور کنه. بازم میگید اسلامی باقی مون ...

آره اون ۳۱۳ نفر که باید باشن🌸 چون یطورایی فرمانده هستن😍 و غیر اونا افراد زیادی هم هستن که میخوان به آقا کمک کنن و سردار آقا محسوب میشن :)

اما این تنها شرط ظهور نیست،

یعنی حتی اگه اون ۳۱۳ نفر آماده باشن ولی مردم جهان به اضطرار نرسیده باشن، ظهور رخ نمیده..

اضطرار هم دقیقا همین الانه😢

و ظهور خیلی خیلی نزدیکه

چون خود آقا تو تشرفات آدمای پاک فرمودن که ظهور نزدیکه😍😍

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی با وجود اینکه 313 نفر آدم درست حسابی پیدا نمیشن ک امام زمان ظهور کنه. بازم میگید اسلامی باقی مون ...

میدونی شاید ظالمانه به نظر برسه؛

که چرا ما برای داشتن امام محبوبمون این همه زجر بکشیم؟

چرا جهان باید به بدترین نقطه برسه تا آقا بیاد؟

ولی این کاملا حکیمانه ست؛

دورانی بود که مسلمونا خیلی راحت اماماشون رو داشتن 

و خیلی راحت دشمنا اونا رو به شهادت می رسوندن و مسلمونا خب کار خاصی نمیکردن

اونطوری که باید، شجاع نبودن 

که متحد و قوی بشن و بذارن اماما دنیا رو سامون بده

خدا امام زمان علیه السلام رو تو پناه خودش گرفت تا از ایشون حفاظت کنه تا زمانی که ما شجاع بشیم، مثل الان♡

الان مسلمونا خیلی همدلن

شیعه ایرانی داره از سنی فلسطینی حمایت و دفاع میکنه😍

و خیلی مثال های دیگه♡

این بار ما اماممون رو حفظ خواهیم کرد💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌