2777
2789
عنوان

یا صاحب‌ الزمان💚

63 بازدید | 17 پست

چه انتظار عجیبی !

تو بین منتظران هم، عزيز من چه غريبي!

عجيب تر که چه آسان، نبودنت شده عادت

چه بيخيال نشستيم...

نه کوششي نه وفايي...

فقط نشسته و گفتيم:

خدا کند که بيايي..

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امام زمان😐😐چقد کم پیداییقبلنا ی خبری میگرفتی

امام زمان همیشه به فکرته🙂💚 خیلی از اتفاقای خوب زندگیمون به دعای آقاست :)

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
اللهم عجل الولیک الفرجبیا آقا جان❤🌱🥺

زودِ زود میاااد😍

اللهم عجل لولیک فرج

الهی آقا امام زمان حفظت کنه قشنگممم💚

ان شاءالله الهی آمین💖🥰😍

الهی آقا امام زمان حفظت کنه نازنینم😍💚

امام زمان همیشه به فکرته🙂💚 خیلی از اتفاقای خوب زندگیمون به دعای آقاست :)

اون حدیثی ک نقل شده از امام زمان ک میگه ما به فکر شیعیانمون هستیم و چیزی ازشون از ما مخفی نیس... ببینید تو این حدیث گفته (شیعیان) و شیعه ی واقعی بعدد انگشتان دستن و ما از شمولش خارجیم.. در نتیجه آقا مارو ب هیچیشون حساب نمیکنن و بفکرمون نیستن

اون حدیثی ک نقل شده از امام زمان ک میگه ما به فکر شیعیانمون هستیم و چیزی ازشون از ما مخفی نیس... ببی ...

نه قشنگم این برداشت کامل نیست🙂

منظور از شیعیان امتِ امام زمانه😍

که ماهم هرچند گناهکاریم ولی جزوشون محسوب میشیم🙂

و اگه یاری امام زمان نبود، اسلام تا حالا توسط دشمنان ریشه کن شده بود و هیییچ کسی هیچ اسمی از دین و خدا نمی برد و کشور اسلامی ای باقی نمیموند (چون این هدف دشمنای خداست و میخوان که اسلام نابود بشه ولی آقا به یاری خدا نمیذاره)

میدونی امام بودن خیلی کار بزرگ و الهی ای هست،

چون که امامِ هر زمانی، مسئولیت هدایت و پیشوایی کل موجودات هستی تو هر نقطه ای رو داره💚

قبول داری که اماما به خدا خیلی نزدیک ترن؟

خدا هم که عااشق بنده هاشه هرچند گناهکار باشن ولی بازم دوست داره که برگردن و توبه کنن (یه حدیث قدسی هست که میگه اگر بنده گناهکارم میدونست من چقدر مشتاق برگشتنش به سمت خودم هستم، از شدت شوق جون میداد)

آقا امام زمان هم همین طوریه😍

عاشق همه آدماست🌸

اون حدیثی ک نقل شده از امام زمان ک میگه ما به فکر شیعیانمون هستیم و چیزی ازشون از ما مخفی نیس... ببی ...

آقا امام زمان به همههه آدما کمک میکنه،

حالا یه جایی یه الهام، که مثلا این کارو بکن به نفعته،

یه جایی از طریق یه آدم خوب که سر راهمون قرار میگیره،

و کلی از این موارد🙂

ولی الان آخر الزمانه😢

دورانی که ظلم و ستم به اوج خودش رسیده

مسلمونا از هر طرف تحت فشار و اذیتن

و این یه آزمایش بزرگ الهیه و زود زود تموم میشه،

خداوند به کسایی که تو آخرالزمان ثابت قدم باشن اجر خیلیی زیادی میده،

حتی یه حدیثی هست که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرماید که اجر کسایی که تو این دوره ثابت قدم باشن بیشتر از اجر مجاهدای جنگ های آغاز اسلامه که به واسطه اونها اسلام زنده موند🌱