2777
2789
عنوان

معلم دخترم اعصابمو خورد کرده

1142 بازدید | 50 پست

تکالیف رو بعضی هاشو توی روبیکا میگه بزارین من همیشه سریع دخترم انجام میده و تمیز اولین نفر میزارم بعد هیچکی نمیگه آخر شب بقیه میزارن همه رو ریپلای میکنه آفرین دختر گلم و فلان یعنی چی چرا از الان تبعیض میزاره اینم بگم فقط یه بار جلسه باهامون گذاشت دیگه دیداری نداشتیم یه بارم سوال پرسیدم جواب نداد ولی بقیه سوالای مسخره میپرسن سریع جواب میده هی میخوام بی تفاوت باشم ولی میبینم بقیه رو ریپلای میکنه دوباره ناراحت میشم

19، 29، 16

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم دیر ارسال کن تکالیف رو بعد اگر دیدی دوباره به رفتارش ادامه داد اعتراض کن

آره واقعا از کلاس 20 نفره کلا 5 نفر فرستادن همه رو جزمن ریپلای کرده

19، 29، 16
گاهی حواسشون نیست عمدی نیست اما محترمانه بهش بگو تو دلت نذار بعدم الان مگه چند روز مدارس باز شده ک ه ...

آخه چند روز قبل باز گشایی مدارس گروه تشکیل دادن ده روزی میشه بعد اصلا جواب سوالای منو نمیده ولی بقیه رو نمیده من کلا دو بار سوال پرسیدم 

19، 29، 16
2810