2777
2789
عنوان

چرا باردار نمیشم😭😭 نا امید شدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 42 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه ولی من دوبار ازدواج قبلم ای وی اف کردم و نشد همسر سابقم اسپرم ضعیف بود ولس ایشون مشکلی ندارند خ ...

سربچه دار نشون همسر سابقت جدا شدی؟

اگه خیلی بچه واست مهمه باید یه کارهایی انجام بدی 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

منم ۶ماهه اقدامم اینماه دیگه قرص نمیخورم خسته شدم

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

منی که بعد از پنج سالدوستم بعد نه سالفامیلمون بعدبیس سال🥲

عزیزم شما ی جا گفتین تو اصلاح سبک ک بودین لکه بینی بین سیکل داشتین .درست شد بعد باردار شدین؟

منم اصلاح سبکم لکه بینیه قبل پریود دارم هر ماه .انقد سرش وسواس گرفتم ..اصصلااا درست نمیشه ک نمیشه

میگم چرا بدتر شدم با اصلاح سبک

عزیزم شما ی جا گفتین تو اصلاح سبک ک بودین لکه بینی بین سیکل داشتین .درست شد بعد باردار شدین؟منم اصلا ...

اره  دو ماه درست شد بعدم بارداری اتفاق افتاد

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
اره دو ماه درست شد بعدم بارداری اتفاق افتاد

عزیزم من ۳ ماهه بیشتر هم هست اصلاح زندگی کردم 

قبل از ۷ بیدار میشم و غذایی هم سالم شده کلا عوض کردم ولی باز نشد

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

عزیزم من ۳ ماهه بیشتر هم هست اصلاح زندگی کردم قبل از ۷ بیدار میشم و غذایی هم سالم شده کلا عوض کردم و ...

عزیزم سه ماه خیلییی کمه

حداقل شش ماه

من یه سال و چند ماه بود که جواب گرفتم

اونم زمانی که کلا بیخیال شده بودم دیگه 

شوهرت آزمایش ذادع؟

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
عزیزم چی میشه جواب منم بدین اخه..والا بخدا از سر نگرانیم میپرسم ک تجربتونو بدونم

ببخشید ندیدم 

هیچ داروی گیاهی و شیمیایی استفاده نکردم من

فقط هزار گاهی به خاطر موهای چونم دمنوش نعنا می‌خوردم اونم نه مرتب 

راست میگه صبور باش

شما الان بیش سال سی سال با یه نظم خاصی زندگی کردی

الان که سبک زندگیتو عوض کردی انتظار نداشته باش در عرض چند ماه بدنت کاملا خوب بشه

باید صبر کنی من میگم حداقل یه سال

ولی جوری نباش که زجر بکشی 

مثلا ماهی یه بار یه ذره بستنی یا یه برش پیتزا و... که هوس کردی بخور

زیاد بخودت سخت نگیر و لذت ببر از زندگی الان

ولی خب اون چیز که مهمه اینکه عادت نکنی به خوردن چیرای مضر و تنبلی و بدخوابی و استرس

درضمن حتماااا همسرتم اصلاح سبک کنه اگه قصدت بچه دار شدنه 

از همه مهمتر توکل بخدا کن

همه اینا اگه نظر خدا نباشه هیچه

فقط اون می‌تونه چاره ساز باشه

جالبه تو هر ماه یه زوجی که حتی سالم سالم هم باشن فقط۲۵ درصد احتمال باروری موفق دارن!

حتی آی وی آف و اینا هم بازم احتمال رو میبرن بالا هیچ روشی صد درصد نیس

پس مونده که خدا چی صلاح بدونه 

من خودم الان میگم اگه همون اوایل خدا بهمون بچه میداد خوب نبود چون مشکلاتی داشتیم 

ولی الان اوضاع آروم تره خودمون پخته تر شدیم درضمن چون دیر بدنیا اومده قدرشم بیشتر میدونیم