2777
2789
عنوان

حدیث امام صادق علیه السلام💚🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 39 پست
از کجا میتونم این کتاب های تخیلی رو تهیه کنم؟

حالا چرا میگی تخیلی؟! 

واقعا دنبال شناخت حضرت مهدی هستی یا چیز دیگه ای؟ 

فکر کنم الکی دارم وقت میزارم براتون. 

الان شما اگر دنبال هر مطلبی، کتابی، وسیله ای، عمل زیبایی، دکتر و دارو و جهیزیه و آرایش و همسرداری و هزاران موضوع دیگه باشی، به لطف اینترنت و فضای مجازی، به راحتی به نیازمندی هات دست پیدا می کنی و آدرس مقصد رو پیدا می کنی، بعد واسه چند تا کتاب، مشکل داری؟ 

تشریف ببرید کتابخونه های شهرتون، قطعاً به وفور پیدا میشه. 

جوینده یابنده بود   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا چرا میگی تخیلی؟! واقعا دنبال شناخت حضرت مهدی هستی یا چیز دیگه ای؟ فکر کنم الکی دارم وقت میزارم ...

خب میگید غیب و بین ما زندگی می‌کنی تا اونجایی که من میدونم غیب شدن یه چیز تخلیه و میگید یک زمانی ظهور می‌کنه و سه هزار و خورده ای سن داره خب این هم یک چیز تخیلی هست 

خب میگید غیب و بین ما زندگی می‌کنی تا اونجایی که من میدونم غیب شدن یه چیز تخلیه و میگید یک زمانی ظهو ...

سن امام زمان علیه السلام تا به امروز، حدوداً 1190 سال است و در کل یکی از دلایل طولانی بودن سن ایشون بخاطر اینه که مزاج شون رو متعادل نگه داشتند که بحث مزاج شناسی و حلال خوری و سالم خوری و صحیح خوری و درست و اصولی زندگی کردن، بسیار مفصله و اینجا نمیتونم بنویسم. ( در صورت تمایل به اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به کانال مزاج شناسی در ایتا تحت نظر و آموزش آقای حسینی) 

بقیه ی ائمه اطهار علیه‌السلام هم که عمرشون طولانی نبوده بخاطر این بوده که اونها رو به شهادت رسوندند وگرنه تا الان زنده بودند. 

جدای از این ها همین الان هم از طریق علم سلول های بنیادی، دارند در زمینه ی جوانسازی و عمر طولانی تر آدمها کار می کنند و چیز تخیلی و عجیبی نیست. 

حتی پدربزرگ و مادربزرگ هامون که به نسبت انسان های این اواخر، عمر بیشتری داشتند، چون سبک زندگی شون هم سالم تر بوده از یه نظرهایی. 

سن امام زمان علیه السلام تا به امروز، حدوداً 1190 سال است و در کل یکی از دلایل طولانی بودن سن ایشون ...

میگید ائمتون اگه به شهادت نمیرسوندنشون تا الان زنذه بودن خب اون زمان که تکنولوژی نبوده اینم یک نوع تخیله

میگید ائمتون اگه به شهادت نمیرسوندنشون تا الان زنذه بودن خب اون زمان که تکنولوژی نبوده اینم یک نوع ت ...

تمام تکنولوژی و علوم اول و آخر، در نزد ائمه اطهار علیه‌السلام بوده و هست. اگه اینقدر فکر می کنی همه چیز تخیل است، خب سعی کن ده برابر ما و دیگران، مطالعه کنی، شاید نظرت عوض شد. 

تمام تکنولوژی و علوم اول و آخر، در نزد ائمه اطهار علیه‌السلام بوده و هست. اگه اینقدر فکر می کنی همه ...

علم یعنی انجام یک چیز با دلیل منطق این چیژهایی که شما میگید وبعش معتقدید بیشتر جنبه تخیلی داره تا علمی 

خب ایشون هم یک طلبست و حرف های تخیلی میزنی یک کتاب علمی معرفی کنید که دلایلتون زو اثبات کنه

یعنی میخای بگی طلبه ها علم ندارند؟ 

اصلا آیا شما شناختی نسبت به آیت‌الله بهجت دارید یا خیر؟ 

علم یعنی انجام یک چیز با دلیل منطق این چیژهایی که شما میگید وبعش معتقدید بیشتر جنبه تخیلی داره تا عل ...

برای شما که همه چیز رو تخیل فرض می کنید و نه امام زمان رو قبول دارید و نه اشخاص عالمی مثل آیت‌الله بهجت رو قبول دارید، راستش از ابتدا تمایلی نداشتم وقت بزارم و بنویسم، ولی از اونجایی که این سایت، یه سایت عمومی هست و خواننده های بسیاری داره، نوشتم، شاید به درد کسی خورد. 

برای شما که همه چیز رو تخیل فرض می کنید و نه امام زمان رو قبول دارید و نه اشخاص عالمی مثل آیت‌الله ب ...

یک شخصی که هزار و خورده ای سن داره و غیب هست و معلوم نیست کی ظاهر شه تخیلی نبست ؟

علمشون دینیه نه علم آزمایشگاهی و بنظرم کل دین تخیله حالا بنا به هزار و یک دلیل

اگر راجع به دین اسلام، شناخت کافی و واقعی داشتی، متوجه میشدی که در این دین، به تمام جنبه های زندگی بشر اشاره شده و مفصل بیان شده و بسیاری از دانشمندان جهان، مسلمان بودند، فلذا علوم آزمایشگاهی  در درون علوم دین اسلام ، چیز کوچکی است.