2777
2789
عنوان

حدیث امام صادق علیه السلام💚🌱

185 بازدید | 39 پست

💚 امام صادق علیه السلام فرمودند:

زمانی که مهدی ظهور کند، خداوند درد و بیماری را از هر مومنی برطرف خواهد کرد.

الغیبه للنعمانی؛ ص661

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهدی کیه ؟

وقتی که می‌دونیم در نهایت قراره بیای اعتقادات مارو مسخره کنی از ما جواب نخواه 

در ضمن بخاطر انرژی منفی زیاد گربه ها میان سمتت (چون انرژی منفی رو از آدم میگیرن 🌿 )و تاپیک هاتو دیدم و متوجه شدم تد زندگیت بهت خوش نمیگذره نه اینکه ما مشکل نداشته باشیم اتفاقا مشکل کم از بقیه نداری ولی احساس خوبی نسبت به وجود و زندگی داریم به نظرت چرا ؟ 😉

چون یه مسائلی رو تو ذهن و قلبمون داریم که شما نداری خواستم بگم اگه اونا رو داشته باشی کمتر احساس بد و انرژی منفی داری به خودت بیا عزیزم راهو چپکی نری 🥲🌱💚

.
وقتی که می‌دونیم در نهایت قراره بیای اعتقادات مارو مسخره کنی از ما جواب نخواه در ضمن بخاطر انرژی منف ...

بخاطر اشتباه تایپی ببخشید 💚

تد زندگیت : تو زندگیت 

مشکل کم از بقیه نداریممم*

.

اگه ناراحت نمیشی، میخواستم راجع به امضات یه انتقادی کنم که البته نظر شخصی ام است. 

به ما گفته شده که تمام خلقت و آفرینش، بخاطر ائمه اطهار علیه‌السلام آفریده شده بخصوص 5 تن آل عبا. 

بنابراین جالب نیست که یکی از اون مخلوقات رو در کنار اسم امام زمان به حالت مقایسه بیاریم و بگیم شما از فلان مخلوق هم مهربان تر هستی، در حالی که تمام مخلوقات و عالم آفرینش در خدمت امامان معصوم علیه السلام هستند و این بینش و نگرش، کوتاهی در مقام و اصل وجودی امام معصوم میتونه باشه. 

نمیدونم چطور منظورم رو تماماً برسونم، ولی یه جورایی مثل این میمونه که به یک والدین بگی شما از بچه ی سه ساله ات هم بیشتر میفهمی. 

حتی یه جایی از دعای ندبه معنی اش اینه که میگه حضرت مهدی، دلیل اتصال و استحکام و برقراری زمین و آسمان هاست، یعنی تا اینقدر حضرت مهدی علیه السلام، مقام و قدرت دارند در تمام عالم و بلکه عالمیان! بنابراین شاید خنده دار و بی معنی و سبک باشه که راجع به ایشون، اینطور گفته بشه. 

نه فرشتگان بلکه کل خلقت بخاطر امام زمان علیه السلام بوجود اومدند و اصلا زندگی فرشته ها و حتی مهربونی اونها بخاطر وجود امام زمان علیه السلام است و مهربونی شون رو از ائمه، وام گرفته اند........... 

خب کجا زندگی میکنن ایشون و چطور می‌خوان‌ دنیا رو‌ نجات بدن ؟

در بین ما آدمها زندگی می کنند ولی ما ایشون رو نمی‌بینیم. 

به موقع اش به فرمان خدا ظهور خواهند کرد و دنیا رو از تمام بی عدالتی ها و ظلم ها نجات میدن، هر چند که همین الان هم به صورت غیر مستقیم، امدادهای غیبی شون به همه ی ما میرسه. 

و خودشون میفرمایند ما از احوال شما کاملاً باخبریم و هرگز شما رو فراموش نمی کنیم و اگر توجه و کمک های ما نباشه، دشمنان و مشکلات، شما را نابود خواهد کرد. 

مطلب زیاده راجع به این موضوع، به نظرم بهتره که دوستان راهنمایی کنند و کتاب های مهدی شناسی رو معرفی کنند.