2777
2789
عنوان

جدول تناوبی چیه جریانش چیه

167 بازدید | 24 پست

چرا همه میگن سخته میشه یکی بگه چیه اصلا؟؟؟

چجوری باید حفظش کنیم فقط حروف نوشته رپش

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

اسونع ک . کنکوریا باید تا عدد ۳۶ حفظ باشن

اسم اتم هاس

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

همه شیمی منشاش جدول تناوبیه باید عدد اتمی بلد باشی 

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رشتت چیه 

برای شیمی هست تا 118 عنصر داره که 36 تاش برای دبیرستانه باید با عدد اتمی و حروفش حفظ باشی هم اینکه تو چه گروه و دوره ای هستن خواصشون و... 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
باید خواص اتم ها رو اونایی ک اصل کاریی رو تو ی ردیفن بلد باشی از بالا ب پایین و از چپ ب راست و اونای ...

چجوری مثلا بکیم به معلم وقتی میپرسه؟

رشتت چیه برای شیمی هست تا 118 عنصر داره که 36 تاش برای دبیرستانه باید با عدد اتمی و حروفش حفظ باشی ه ...

تجربی ولی مسافرتم ازه یه هفته دیکه میرم مدرسه 

بازم گیجم چجوری معلم میپرسه چجوری باید بلدش شم

چجوری بلدش بشم تو نت نگا کردم گیج شدم

مگه ۱۸ سالت نیست؟ کلاس نهم یا دهم جدول تناوبی رو کاملا تدریس میکنند چطور اطلاع نداری

اول به ترتیب عدد اتمی حفظ کن (ردیفی) بعد ستونی بخون( گروهی)

چجوری مثلا بکیم به معلم وقتی میپرسه؟

خب برا کنکور من گفتم باید کامل کامل حفظ باشی ولی برا معلم خب خواص میپرسه ردیف ستون اصل کاریا رو میپرسه ک چطوری میشن با چی ترکیب میشن مثلا جامدن مایع هستن 

یعنی چی چجوری؟دهم هم باید حفظش باشه؟

نگاه کن اسم اتم هاس . خودمون ۱۱۸تا اتم داریم

که ۹۲تاش تو طبیعت وجود داره . ۲۶تاش هم ساختگی هستش

بعد تو جدول تناوبی اومدن جوری چیدن که به ۱۸تا گروه و ۷تا دوره تبدیل شده. دیگه خواص هر گروه رو باید حفظ باشی

اسم اتم هستن که اومدن به انگلیسی بهش نماد دادن تک حرفه یا دو حرفه 

مثلا اهن Fe هستش

بعد عدد اتمی میشه تعداد پروتون که داخل هسته ی اتم مربوطس عدد جرمی هم جمع نوترون و پروتون

تو اتم خنثی ها تعداد الکترون با پروتون برابره 

دیگه خلاصش کنم برات از کلاس دهم باید بلدش باشی تا ۱۲ و همه ی شیمی نیس اما بلد نبودنش مشکل سازه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

2810