2777
2789
عنوان

اسنپ گرفتم خیلی با حرفاش اذیتم میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 38 پست

اسنپ خیلی مسخره شده. جدیدا راننده‌ها دو خیابون اون ورتر وایمیسن و میزنن رسیدیم و اسنپ هم قبول میکنه! بعد زنگ میزنن تا اینجا بیا! خب من میتونستم این همه راه برم که اسنپ نمیگرفتم. لغو هم نمیکنن.

جای گزارش زدن هم نداره😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی نگفته که 

حساس شدی

ولی هیچ وقت سفرو لغو نکن

منم یه بار اسنپ سوار شدم انقدر دیوونه بود حتی ترسیدم گزارش بزنم براش

می گفت مردا رو نمیشناسی خیلی میل جنسیشون زیاده 

اگه بدونی ما مردا چی هستیم همین امشب شوهرتو از خونه بیرون می کنی 

می گفت تمام مشکلات کشور بخاطر اینه که نمیزارن ۴ تا زن بگیرن سیر بشن 

می گفت من مسافرامو نگاه نمی کنم اگه نگاه کنم نمی تونم خودمو کنترل کنم  

تمام مسیر فقط داشتم خودمو کنترل می کردم خیس نکنم خودمو داشتم سکته می کردم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چیزی نگفته که حساس شدیولی هیچ وقت سفرو لغو نکنمنم یه بار اسنپ سوار شدم انقدر دیوونه بود حتی ترسیدم گ ...

الکی؟؟

وای اصلا باورم نمیشه

چش بوده! لطفا بگید که گزارشش زدید! بیچاره کسایی که سوار ماشین اون میشن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اسنپ خیلی مسخره شده. جدیدا راننده‌ها دو خیابون اون ورتر وایمیسن و میزنن رسیدیم و اسنپ هم قبول میکنه! ...

تبسی خیلی بهتره 

خیلی راننده هاشم بهترن

جدیدا اسنپ راننده افغانی هم تنگار می گیره

نمی دونم شایدم شهرستانی قوچانی بودن شبیه افغانیا بودن

من یه بار از اسنپ شکایت داشتم 

اصلا جای پی گیری نداشت 

فقط به جا گفت پیامتونو بنویسید 

نوشتم هیچ خبری هم نشد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چیزی نگفته که حساس شدیولی هیچ وقت سفرو لغو نکنمنم یه بار اسنپ سوار شدم انقدر دیوونه بود حتی ترسیدم گ ...

کاش ک شوکر داشتی اون لحظه یه جوری بهش میزدی ک دیگ میل جنسیش برای همیشه از بین بره عوضی 

یاااا خداااا جدی میگی؟ هیچی نگفتی بهش؟ چقدر عوضی بودهههه ...بهش میگفتی لطفا صحبت نکن تمایلی به شنیدن و حرف زدن ندارم راهتو برو 

وقتی به منم میگن لغو بزن، بیشتر کرایه رو اسنپ برمیداره و نمیصرفه برامون و.. هم دلم میسوزه، هم میترسم ...

نه نزن چون اون یکم سود که بهشون میرسه هم حرومه و مال سازنده ها و کارکنان اسنپه

همکاری نکن باهاشون که خدای نکرده شریک نشی توش

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

الکی؟؟وای اصلا باورم نمیشهچش بوده! لطفا بگید که گزارشش زدید! بیچاره کسایی که سوار ماشین اون میشن

بخدا 

مرتیکه جوونم بود 

گفت خانمها انقدر نگران اینن که شوهرشون زن بگیره همیشه مریضن 

در صورتی که اگه بزارن سیر بشه شوهرشون تازه محبتش بیشتر بشه

خواستم بگم مرتیکه زن گرفتن فقط با اون بی صاحاب نیست زندگی خرج داره خودت اومدی اسنپ کار کنی تو یه دونه ش موندی

اونوقت با چهار تا چه گهی میخوای بخوری

ولی فقط سکوت کردم و لرزیدم

موقع پیاده شدن گفتم اگه بدونم تو کل ایران ۵ تا مثل شما هست همین فردا میفتم دنبال کارای مهاجرت

می گفت اصلا چهان هستی همینه خروسا رو ببین 

هر کدوم با چهار تا مرغن با یکی سیر نمیشن

گفتم اونا حیوونن آقا خودتو با اونا مقایسه نکن

نمی توتستم گزارش بزنم 

مردک ترسناکی بود میفهمید من گزارش زدم 

شماره مو داشت زندگیم بهم میریخت

جوون هم بودا

نهایت بین ۳۰ تا ۳۳

کاش ک شوکر داشتی اون لحظه یه جوری بهش میزدی ک دیگ میل جنسیش برای همیشه از بین بره عوضی

کاش بمیره

می گفت همه مردا همینن

اینایی رو دیدی سرشون همیشه پایینه محجوبن

اونا از  همه بدترن چون تحریک میشن نگاه نمی کنن

بخدا مرتیکه جوونم بود گفت خانمها انقدر نگران اینن که شوهرشون زن بگیره همیشه مریضن در صورتی که اگه بز ...

وای نه کسی نمیفهمه تو گزارش زدی یا نه

کاش میزدی بیچاره کسایی که گیر اون میفتن

ایشالا نسل این جور افراد منقرض شه

یاااا خداااا جدی میگی؟ هیچی نگفتی بهش؟ چقدر عوضی بودهههه ...بهش میگفتی لطفا صحبت نکن تمایلی به شنیدن ...

از شانس بدم راه طولانی بود

اولش یه کم حرف زد همینو گفتم 

سکوووت کردم و لرزیدم اخرش پیاده شدم گفتم  تازه فهمیدم مردم میگن ایران چای موندن نیست

ادم ترسناکی هستی

اونم قهقهه میزد بیشرف

می گفت همه همینن

شوهرتم همینه

من فقط خواستم حقیقتو بدونی

2810