2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کلاس پنجم شروع شد تا هشتم یهو با دارو کنترل شد الان ۱۹ سالمه

پس کامل از بین نمیره.میشه بپرسم تیکاتون به چه صورت بود العان که کنترل شده به چه صورت هست‌.این هم بگم همه ی آدم ها تیک دارن یکی با سرفه یکی خاروندن خودش پا تکون دادن.برای بچه هایی که توی صورت هست بیشتر مشخص میشه مگر نه همه یک نوعش رو داریم خودم زمان اضطراب سرفه میکنم همیشه

پس کامل از بین نمیره.میشه بپرسم تیکاتون به چه صورت بود العان که کنترل شده به چه صورت هست‌.این هم بگم ...

من گلو صاف کردن  و چرخوندن چشمام بوده 

الان خیلییییی کم شده 

کاربری جدیدا دست 💗🌸
اسم داروتون رو هم بفرمایید.عوارضی نداشت داروها؟

من بیماری اصلیم بیش فعالی بزرگسال 

الان داروی تیک رو استفاده نمیکنم کنترل شده 

ولی سه تا از داروهامو میدونم دکتر گفت خودت نگاه اسم داروها نکن حساس میشی 

لیتیوم 

ویاس

ترانکوپین

کاربری جدیدا دست 💗🌸
من گلو صاف کردن و چرخوندن چشمام بوده الان خیلییییی کم شده

ببین من الان دخترم کلاس سوم هست و گردنش رد کج میکنه و چشماش یک سمت میره.میخوام شما که تو اون سن بودی به من پیشنهاد بدی چه واکنشی به بچم بکنم که اعتماد به نفسش از بین نره و چه کارهایی رو هیچ وقت نکنم که بیشتر نشه

ببین من الان دخترم کلاس سوم هست و گردنش رد کج میکنه و چشماش یک سمت میره.میخوام شما که تو اون سن بودی ...

دقیقا داداش منم الان شونه هاشو میندازه بالا  پنجمه 

به نظرم اصلا داد سرش نزن 

فقط بهش بگو مثلا تا ۲۰۰ بشمار بعد اگر خواستی انجام بده 

هی بیشترش کن 

بگو سعی کن بهتر بشی جایزه خوب هر چی خودت بگی برات میگیرم 

من خودم اینطوری یکم بهتر شدم خودم هی میگفتم مثلا ۴۰۰ تا صلوات میفرستم بعد گلو رو صاف میکنم یهو بیشتر کردم

کاربری جدیدا دست 💗🌸
من بیماری اصلیم بیش فعالی بزرگسال الان داروی تیک رو استفاده نمیکنم کنترل شده ولی سه تا از داروهامو م ...

داروی بیش فعالی رو هنوز مصرف میکنی؟ با شما که تجربه داشتی برای ما باید ها و نباید ها رو در مورد برخورد با این بچه ها میگی ممنون میشم😍😍

داروی بیش فعالی رو هنوز مصرف میکنی؟ با شما که تجربه داشتی برای ما باید ها و نباید ها رو در مورد برخو ...

اره گلم این داروها رو دکتر داده بهم با دوتا قرص دیگه 

بالا گفتم گفتم

کاربری جدیدا دست 💗🌸
دقیقا داداش منم الان شونه هاشو میندازه بالا پنجمه به نظرم اصلا داد سرش نزن فقط بهش بگو مثلا تا ۲۰۰ ...

من اصلا جرات نمیکنم بگم در مورد تیک باهاش صحبت کنم فقط اولین باز گفتم چرا اینطور میکنی شدتش تا چند روز بیشتر شد و خودش رو از من قایم میکرد🥲چون میگن افرادی که تیک دارن باید هر طدر شده اون تیک رو بزنن تا از شرش خلاص بشن.میترسم حرف از جایزه بزنم بدتر بشه

من اصلا جرات نمیکنم بگم در مورد تیک باهاش صحبت کنم فقط اولین باز گفتم چرا اینطور میکنی شدتش تا چند ر ...

من که اینطوری خوب شدم🥲

ولی بهش بگو برای آینده خوب نیست 

اذیت میشه باهاش با آرومی صحبت کن و نصیحتش کن 

اگر بچه آرومی هست خوب میشه

اصلا نگران نباش درمان داره

کاربری جدیدا دست 💗🌸
2810