2777
2789
عنوان

خدا چرا مغزو این طوری آفریده مسخره ی احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 35 پست
خودمون حذف میکردیم باز لازم داشتیم میریختیم

ما همینجوری که مدیریت مغزو‌ ندادن دستمون، صب تا شب روتین زندگی و کارامونو ممکنه اشتباه انجام بدیم یا اصلن انجام ندیدم

اونجوری دیگه خیلی بد میشد😐

عملکرد مغز خیلی عجیبه 

کافیه یه چیزی برات مهم باشه تا قیام قیامت فراموشش نمیکنی ، مثلا ممکنه حرفی که فلانی بهت زده تا ۲۰ سال دیگه فداموش نشه یا مدل لباس فلان شخص تا سالها با جزئیات تو ذهنمون بمونه ... 

فقط کافیه یه چیزی واست جالب باشه ... 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیتش در این جهان خدا هیچی رو بی حکمت قرار نداده و اگه از زوایای دیگه به مسئله نگاه کنی می بینی که فراموشی یک نعمته؛

اگه خدایی ناکرده یک نفر یکی از عزیزانش رو از دست بده که خیلی عزیزه، بنظرت اگه نعمت فراموشی نبود  تا آخر عمر میتونس زندگی کنه یا روی کاری تمرکز داشته باشه؟

با این حال شما برای درس خوندن و فراموش نکردن مطالب باید از تکنیکهای مرور استفاده کنی تا مطالب از حافظه کوتاه مدتت به حافظه بلند مدتت منتقل بشن

الان شما اطلاعات مدرسه یادتون نیست؟ صد بار خوندین حفظ نشدین؟؟؟ به نظرم روشتون مشکل داره چون خیلیا ا ...

نه اینکه به کنار دوسال پیوسته زبان خوندم الان پله اولم 

خنگم نیستم چندبار تست ای کیو با چند نفر دادم درصدم تو سایتم خیلی بالا بود نمیفهمم مشکل از کجاست

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
2805
نمیشه این چیزا رو بدن دستمون گند میزنیم خراب کاری میشه😂

بابا من خسته شدم دوساله دارم زبان میخونم الان پله اولم خیته شدم 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
نه اینکه به کنار دوسال پیوسته زبان خوندم الان پله اولم خنگم نیستم چندبار تست ای کیو با چند نفر دادم ...

زبان یه چیزی هست که نباید وقفه بیفته بینش و باید با خوندن داستان ‌فیلم دیدن خودتون به روز نگه دارین 

اگر خیلی خوب پیش رفته بودین نگران نباشید دوباره شروع به تمرین کنین برمیگرده 

نه اتفاقا خودت هرچی نمیخاستی پاک میکردی مثل کامپیوتر دیگه مگه پر میشه چیزای غیر ضروری پاک نمیکنید

کاش میشد خاطرات بد رو پاک کرد بدی آدمها رو پاک کرد بعد دیگه از کینه راحت میشدی نمیفهمیدی اینها که دور و برتن چه بلاهایی سرت آوردن و مثل من تا صبح فکری نمیشدی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
زبان یه چیزی هست که نباید وقفه بیفته بینش و باید با خوندن داستان ‌فیلم دیدن خودتون به روز نگه دارین ...

😭 بخدا دیونم کرده یکم که بکی دیگش کار میکنم قبلیا میپره 

کاش میشد خاطرات بد رو پاک کرد بدی آدمها رو پاک کرد بعد دیگه از کینه راحت میشدی نمیفهمیدی اینها که دو ...

من خاطره اکسم همش پاک میکنم

بابا من خسته شدم دوساله دارم زبان میخونم الان پله اولم خیته شدم

ببین کم خونی هم باعث فراموشی حافظه میشه ها

کمخونی هم همه خانوما ایرانی دارن متاسفانه

بعد گردو و زعفرون خیلی برا حافظع خوبه لبنیات هم نخور 

من چن سال کنکوری بودم همه اینا رو ب بدبختی یاد گرفتم تو هم امتحان گن

کاش میشد خاطرات بد رو پاک کرد بدی آدمها رو پاک کرد بعد دیگه از کینه راحت میشدی نمیفهمیدی اینها که دو ...

ی چیزاییو اگ فراموش کنی تجربه شو از دست میدی ممکنه دوبارع آسیب ببینی

آدم از هرکسی بجز خدای خودش ممکنه آسیب ببینه آسیب حتی میتونه راهنمایی غلط باشه

تا وقتی بفهمه کسیو جز خدای خودش نداره

زبان رو باید بتونی یه جوری به زندگیت ارتباط بزنی

اگر فقط یاد بگیری برای صرف یاد گیری و استفاده در یک آینده نامشخص باشه صد در صد یادت میره

مغز ما تمایل به ذخیره بلند مدت اطلاعاتی که اونا رو کاربردی ندونه، نداره. این جور اطلاعات رو بی اهمیت تلقی می کنه و جاشون رو میده به چیزهای عینی دیگه (حتی اگر اون چیزهای عینی غیبت کردن شمسی خانوم همسایه درباره دختردایی عروس عمه اش باشه!)

برای زبانی که میخونی تو زندگی روزمره ات یه کارایی ایجاد کن. خوندن کتاب، تماشای فیلم زبان اصلی، هر چی 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یه چند سال دیگه این قابلیت با چیپ مغزی ممکنه امکان پذیر باشه 🤷🏻‍♀️

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 

میگن علم اگه بیست و هفت بخش باشه 

تا قبل از ظهور فقط دو بخشش کشف میشه و ما بقی رو امام زمان بعد از ظهور در اختیار بشریت قرار میده 

دعا کن اونموقع باشی و لذتشو ببری چون احتمالا مشکل مغزت حل میشه😊

🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷به امید پیروزی فلسطین مظلوم (مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا)
2810