2777
2789

چرا صدبار از رو یه چیزی بخونی که حفظ شی 

یکمم کار نکنی باز میپره 

این همه تلاش واقعا لازم بود

باید جوری بود که مثل فلش اطلاعات میریختی توش لازم نداشتی خودت پاک میکردی 

همه تلاش ها وقت گذاریا به خاطر عملکرد مسخره مغزه 

این همه رفتیم مدرسه اینهمه چیز کشتیم خودمون یاد گرفتیم کو 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
مسخره ی احمق با کی هستی😓😓😓😓

مغز

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مسخره ی احمق با کی هستی😓😓😓😓

معلومه دیگه با مغز

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

اگ اینجوری بود ینی باید قابلیت فراموش کردن نمیبود یا خیلی کم می‌بود

اونجوری در لحظه اون همه اطلاعاتی ک وارد مغز میشه باید ذخیره میشد و بعد چن وقت مغز احتمالا یا داغ میکرد میسوخت😂

یا به وظایف و اطلاعات مهم تر دیگه نمیتونست به خوبی رسیدگی کنه 

جغزت با این همه امکانات بهش میگی مسخره

کو امکانات کل زندگیم دارم درس میخونم

اگ اینجوری بود ینی باید قابلیت فراموش کردن نمیبود یا خیلی کم می‌بوداونجوری در لحظه اون همه اطلاعاتی ...

خودمون حذف میکردیم باز لازم داشتیم میریختیم

آره همه چیز اینطوری بود 

هلو وو برو تو گلووووو

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
تازه اونجوری خاطرات تلخ و اتفاقات بد زندگیمونم از بچگی تا الان همش حفظ میشد همه افسردگی می‌گرفتیم

نه اتفاقا خودت هرچی نمیخاستی پاک میکردی 

مثل کامپیوتر دیگه مگه پر میشه چیزای غیر ضروری پاک نمیکنید

2810