2777
2789
عنوان

بچه یکساله ام چهار روزه تب مداوم داره توروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم گرفت دکتر گفت ویروس رودله غذا نده فقط فقط سوپ ورمیشل بدون هویج و گوشت بده هیچی نده شکمش ک ک ...

دیروز که اصلا شکمش کار نکرد .

من بهش سوپ بلدرچین و جوجه  میدم .این چند روز .

تب دخترتون چند روز طول کشید؟

🔺۶ راهکار خونگی درمان تب☝️4️⃣یک قاشق غذاخوری گل بنفشه رو داخل یک لیوان آبجوش بریز و روش یک نعلبکی ب ...

گل ختمی بنفشه دم کرده اش برای سرماخوردگی و عفونت خوبه ولی تو اب سرد بریزی بعد ده دقیقه صاف کنی برای پایین اوردن تب هست خیلی زود تب بدن میاره پایین

دختر منم گرفت دکتر گفت ویروس رودله غذا نده فقط فقط سوپ ورمیشل بدون هویج و گوشت بده هیچی نده شکمش ک ک ...

اره شکم کار کنه تب فوری پایین میاد شیافت هم خوبه هم تب پایین میاره هم شکم کار میکنه

دیروز که اصلا شکمش کار نکرد .من بهش سوپ بلدرچین و جوجه میدم .این چند روز .تب دخترتون چند روز طول کش ...

حتما موقعی که تب داره نخواب ختمی بنفشه بریز تواب پاشویه بده دستمال خیس کن به صورت و دستاهاش بکش تب بچه معمولا شب بیشتر میشه حتما تب سنج بگیر داشته باشی بچه کوچک داری

پسر منم سه سالشه چهار روزه سرفه و تب بدن درد داره همین امشبم بالا سرش بودم دوباره تب نکنه بهش هم است ...

اره سوپ جو هم سرد هست برای تب خوبه چه مادرهایی ادم کیف میکنه میببنه این همه حواسشون هست 

داره دندونم در میاره اما تبش یه طوریه .ببین دست میزنم به سرش قشنگ دست ادمو میسوزونه .نه اینکه خیلییی ...

تب بچه شما ببشتر تو شکمش هست چون میگین عفونت داره منظورم ویروس جدیده شکمش کار کنه کامل تبش پایین میاد

استامینفون بده بهش . با اب ولرم دستمالی رو خیس کن و بدنشو پاشویه بده . پاها دست ها .پیشونی .

ممنون ❤️

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
دوسه تا مطلب طب سنتی فرستادم، راهکار خونگی پایین اوردن تب هست، بخون شون لطفا و انجام بده. میاد پا ...

ممنون ❤️

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
تب بعد واکسن طبیعیه مامان خانم. بهش استامینوفن بده حتما. تعداد قطره= دو برابر وزنش(هر ۸ ساعت)از الان ...

مرسی

2810