2777
2789
عنوان

این چ اشتباهی بود من کردم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 23 پست
😂مرسی یکم حال و هوام عوض شد با کامنتت،الانم بخورم تاثیر داره یا فقط موقع عصبانیت؟

موقع عصبانیت کولاکه ولی کلا بخور بخصوص دل مزه ۲۶تومنه خداییش ۱۰۰میارزه نمکیشو بگیر نه فلفل سیاه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موقع عصبانیت کولاکه ولی کلا بخور بخصوص دل مزه ۲۶تومنه خداییش ۱۰۰میارزه نمکیشو بگیر نه فلفل سیاه

😂چشم مرسی بابت راهنماییت..شرکت دل مزه باید بهت ی کامیون چیپس رایگان بده،تبلیغشو میکنیا😂

میفهمم منظورت چیه و من دقیقا بخاطر همین موضوع چند ساعته دارم خودخوری میکنم ک چرا بخاطر یه بچه دیگ بچ ...

اون بچه هم برا مادرش عزیزع دیگه!فقط تو مادر نیستی ک...درسته نباید بچه تو می زدی و با صحبت بهش متوجه اشتباه ش می کردی ولی هم چین میگی بخاطر یه بچه دیگه بچه مو زدم...انگاری اون بچه زیر بوته عمل اومده و عزیژ مادرش نیس..تازع کوچکتر هم بوده ک

اون بچه هم برا مادرش عزیزع دیگه!فقط تو مادر نیستی ک...درسته نباید بچه تو می زدی و با صحبت بهش متوجه ...

قربونت برم،مادر اون بچه خودش کلی قشقرق کرد و با پسرم دعوا کرد،حقم داشت و من مسئول رفتار دیگران نیستم ک از کار خودم ناراحتم