2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عصبانی میشم پرخاشگری و فوس و اینا اهلش نیستم ولی 

یه جوری حرف میزنم پوست طرف کنده بشه  و شرمنده بشه

ناراحت باشم گریهههههه

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
یعنی چیا میگی که شرمنده میشه مثال بزن

اولش سکوت میکنم هرچی دلش خواست بگه بعد

بستگی داره کی باشه و چیکار کرده باشه و چیکارا من کرده باشم واسش 

بعد یکم اروم شد بیمعرفتی هاشو به روش میارم و بامعرفتی های خودمو 

یا یه جوری بهش میفهمونم کارش چقد اذیتم کرده و عذ اب وجدان میدم بهش که خجالت بکشه 

باید رگ خو اب طرف و نقطه ضعفش رو بلد باشی 

البته به شرط یکه ادم مقابل هم ادم باشه نه کسی که هیچی واسش مهم نیس

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
اولش سکوت میکنم هرچی دلش خواست بگه بعدبستگی داره کی باشه و چیکار کرده باشه و چیکارا من کرده باشم واس ...

روش جالبیه 

ولی من حتی شرمندش هم نمی‌کنم و  از اون فرد دوری میکنم

حس میکنم کسی که تونسته بامن بدرفتاری کنه لیاقت همصحبتی بامنو نداره 

و قطعا باز کارش رو تکرار میکنه

تبصره‌ 😅 خودم آخه خیلی بی آزارم با کسی کاری ندارم 

به رو زدن  بامعرفتی های خودمو بد میدونم یجورایی خودمو ازش میگیرم چون قطعا ضرر میکنه..فکر کن کسی که خوب بوده باهات حالا ديگه هیچ خوبی ازش نمیبینی...بدی هم نمیبینی البته

نظرت چیه اين مدلی من انتقاد پذیرم خوشحال میشم اشکال کارمو بگی‌...

چون واقعا حس میکنم روش منو تقریبا کسی نداره دور واطرافم 

روش جالبیه ولی من حتی شرمندش هم نمی‌کنم و از اون فرد دوری میکنمحس میکنم کسی که تونسته بامن بدرفتاری ...

خیلی خوبه که این قدرت رو داری 

من خیلی تلاش میکنم چیزی نگم همیشه هم اروم و خو ش اخلاقم با همه  تا یه جا دیگه صبرم تموم میشه از اذیت و آزار طرف دیگه لبریز بشم حرفامو بهش میزنم به روش میارم چقد بد کرده باهام بعد تموم میکنم میرم 

تو میتونی و این قدرت رو داری بدون حرف تموم کنی 

به شرطی که بعدش تو خلوتت هی خود خوری نکنی که کاش اینو میگفتم و اونو میگفتم

من گاهی نمیتونم باید دل پریمو خالی کنم 

چون همیشه ادما خودشون رو تبرعه میکن و فکر میکنن همچین هم ادم بدی نیستن گاهی باید بهشون بفهمونی چه تصویری ازشون تو ذهنت ساختن با رفتارشون شاید به خودشون بیان 

گاهی لازمه بهشون بفهمونی چقدر رفتارشون بد بوده و آسیب دیدی و مستحق این رفتار نبودی 

البته میگم به شرطی که طرف یه ذره وجدان و انسانیت داشته باشه که بشینه به کارش فکر کنه 

نه از این ادمای که هیچی جز خودشون براشون مهم نیس