2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندماه پشت هم نمیشه چندروز درد میگیره بعدخوب میشه دوبارهبعدا درد میگیره و این پروسه چندسال طول میکشه ...

آره منم۴ ماهه که چندروز درد میگیره خوب میشه !

بار اول که درد گرفت رفتم گفت اگه خیلی اذیتی جراحی کن 

نه بابا مشخص نیست بخدا مال من بیشتر غز بیست ساله درنیومده دکتر میگه باید لثه جراحی کنیم دربیاریم بکشیم اونو من ترسیدم بخدا هنوز یک سر کوچولو در اومده فشار اورده یک کم دندون جلو کج کرده فک من جا نداره برای دندون دیگه انگار کوچکه ولی باید بری بکشی اونو وگرنه دندون هات کج میکنه من اصلا شب ها دندون هام فشار میدم صبح بیدار میشم انگار قفل کرده درد میکنه فکم تا میمالم باز میشه گرفتگیش فشارش زیاده برای من جرات نمیکنم تنها چیزی که تو عمرم ترسیدم همین دندون کشیدنه

نه بابا مشخص نیست بخدا مال من بیشتر غز بیست ساله درنیومده دکتر میگه باید لثه جراحی کنیم دربیاریم بکش ...

وای منم خیلی دندون قروچه دارم حتی توی روز هم دندون  هامو روی هم فشار میدم ...

یکم دندون هام نامنظمه دکترم میگه اگه دندون عقلت رو جراحی نکنی نامنظمی و فاصله دندون هات درست میشه میگه تحمل کن

به خاطر همین منم این چندماه دیگه پیگیر نشدم و هرموقع درد داشتم مسکن خوردم...

شما کدوم شهر هستی؟