2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
قشنگ تعریف کن چه اتفاق هایی افتاد

توی خیابون بودم یکی یه چیزی دزدیده بود دزد رو دیدم

خروس سفید چیه؟

دوتا خروس سفیدم داشتم اینو پریشب دیدم

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

توی خیابون بودم یکی یه چیزی دزدیده بود دزد رو دیدمخروس سفید چیه؟دوتا خروس سفیدم داشتم اینو پریشب دید ...

دونفر که زن هستن وارد زندگیت میشن و خبرهای شادی هم برات میارن حتما 

خواب اولت هم طبیعیه

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
به پسرا توی حضوری نمیشه به رفتارشون بسنده کرد تو رفتار اون پسر توی خواب برات مهمه؟

اره مهمه ولی داخله تمام خواب‌ام از اون پسره همش صورت جدیش داخله خوابمه و زل زدنش و نگاه های جدیش و اینکه نمیدونم دلیل این خوابا چیه اذیتم میکنه 

یه رازت پیش مادرت فاش میشه اون میفهمه جلوی هدفی رو میگیره که فعلا کم و بیش به صلاحته

فعلا یعنی چی؟ میشه یکم بازترش کنین مفهوم جمله ی اخرتونو نگرفتم

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔
اره مهمه ولی داخله تمام خواب‌ام از اون پسره همش صورت جدیش داخله خوابمه و زل زدنش و نگاه های جدیش و ا ...

آها منتظر باش توی واقعیت احتمالا خودشو بهت نزدیک کنه یکم ولی دودله

آها منتظر باش توی واقعیت احتمالا خودشو بهت نزدیک کنه یکم ولی دودله

واقعا میگم من یه موقع هایی میشه وقتی که بیدار میشم همش حس میکنم داخله خوابم بوده ولی اصلا هیچی از خوابه یادم نمیاد دلیلش چیه آیا واقعا تو خوابم بوده یا حس های الکیه 

فعلا یعنی چی؟ میشه یکم بازترش کنین مفهوم جمله ی اخرتونو نگرفتم

یه رازی تو زندگیت هست مادرت می‌فهمه جلوشو میگیره و به نفع خودته پس با مادرت راه بیا 

2810