2777
2789

مثلاً نامزدتون بیاد خونه پدری شما بمونه شب رو باهاتون 

باهم می خوابیدین یا جدا ؟ بد باهم خوابیدن ؟

مثلاً اگه نامزد شما شهر دور باشه برید خونشون مجبور هستین که بمونید ، چند روز می مونید؟ 

و هرچند وقت یکبار میرین و میاد؟ 

چندسال ام دوست بوده باشید باهم از قبل 

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه 

هر کی خونه خودش بود 

هررچند همسرم خیلی تلاش،کردبیاد بمونه ولی با مقاومت پدر و برادرم مواجه شدد😅

خونه مادررهمسرم هم همزمان ۴ تا نامزد بودیم .۲ تا برادرا و ۲ تا از خواهرا 😅

دیگه علنا حایی برای ما نبود .🥲

خونه نا هم من و برادرم همزمان نامزد بودیم . 

تا این که یه اتفاقی برای من پیش امد که از نظر روحی خیییلی بهم ریختم و حالم بد بود مادرم اصرار کرداون شب همسرم بمونه ایشونم ازرخدااااا خ استه پر کشید و امد ....و اونم چجوری دلجویی کرد چه دلجوییی 😅  موتده بودم بهش،چی بگم 😅

نامزدی یعنی عقد یا قبلش؟اگه قبلش باشه که کلا خونشون نمیرم یا فقط با خانواده میرم بعد عقد هم اگه شهر ...

نه نامزدی یعنی برای شناخت هم صیغه موقت خونده باشید تا بعد دائمیش کنید.... 

خوب اگه نامزد توی شهر شما خونه داشته باشه چی میری پیشش بمونی؟ اونم بیاد پیشت هر چند وقت یه بار یعنی خونه پدریت؟

۹سال دوست بو‌دیم عقد موندن و این موارد هم دوست نداشتیم هم خودمون هم خانواده ها اومد خواستاری عقد و ع ...

۹ سال خیلیه واقعا 

چقدر قشنگ.🥰🥺 از چند سالگی باهم بودین؟

صیغه موقت باشه چی ؟ منظورم اینه یه مدت موقت باشه برای شناخت و بعدش دائمی خونده بشه

اصلا تو عقد موقت نه رابطه داسته باش نه شب بمون به هییییچ وجه !!! کلا به ضررتو هست و بعدا به شدددت پشیمون میشی . 

نه نامزدی یعنی برای شناخت هم صیغه موقت خونده باشید تا بعد دائمیش کنید.... خوب اگه نامزد توی شهر شما ...

نه گفتم کلا صیغه و عقد موندن به نظرم اشتباهه و اعتقادی بهش ندارم به نظرم در حد چند ساعت برید و بیاین شب هم نمون این رفت و آمد ها و مشکلات عقد و صیغه زیاده 

نه نامزدی یعنی برای شناخت هم صیغه موقت خونده باشید تا بعد دائمیش کنید.... خوب اگه نامزد توی شهر شما ...

اگه مدت طولانی مثلا سه چهار ماه گذشته باشه و من به شناخت نسبی رسیده باشم میرم خونش ولی خواب نه 

اونم میاد خونمون ولی خوابیدن نداریم😂 

قبل این مدت به نظرم درست نیست