2777
2789
عنوان

دختر کلاس اولیم روز دوم مهر اخراج شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قانونی اگر جایی باشیم پدر مطلع نباشه جرمه. البته اگرم پدر محل زندگی بچه رو عوض کنه مادر درجریان نباش ...

چرا عزیزم میشه 

ازش شکایت کن بگو از نظر روانی بچم اینجور اذیت میشه‌ همه ی اینارو بگو بگو داد و بیداد میکنه و....

تو این شرایط جرم نیس 

مامان من اون موقع شکایت کرد درخواست داد اگه خواست بچرو هم ببینه یه جای دیگه محوطه دادگاه و یا جای دیگه میتونه بچرو ببینه.چون جنون ادواری داشت رفتارای اینجوری داشت هنوزم بعد ۱۵سال نذاشتیم ادرسمونو پیدا کنه چون رفتارش غیرقابل پیش بینیه

نذاری این جریان سرد بشه ها صبح برو با مدیر حرف بزن و بگو میخام بگم پلیس بیاد صوزت جلسه کنه که شوهرم ...

ممنون از راهنماییتون. مدیرشون ترسوعه اسم پلیس رو اوردم گفت نههه ما درد سر نمیخوایم

چرا عزیزم میشه ازش شکایت کن بگو از نظر روانی بچم اینجور اذیت میشه‌ همه ی اینارو بگو بگو داد و بیداد ...

اره اگر با دادگاه هماهنگ باشم میشه. سرخود نمیشه. من جون حق طلاق داشتم اصلا رنگ داپگاه خانواده رو هم ندیدم و راحت خودم طلاقش دادم. اما سر دخترم هرجا ک بشه میرم

ممنون از راهنماییتون. مدیرشون ترسوعه اسم پلیس رو اوردم گفت نههه ما درد سر نمیخوایم

تو دوتا شاهد نیاز داری 

به مدیر بگو پس اخراجش نکن بذار بمونه وگرنه زنگ میزنم پلیس بیاد که شوهرم جایی دیگه بچه مو بردم جرات نکنه اینکارو کنه با زندگی بچم بازی کنه 

راننده سرویس همون معاون یا حتی کسای دیگه شهادت بدن که دیدن شوهرت اینکارو کرده

اره اگر با دادگاه هماهنگ باشم میشه. سرخود نمیشه. من جون حق طلاق داشتم اصلا رنگ داپگاه خانواده رو هم ...

حتما اینکارو بکن سختیش نهایتا یکی دو ساله ولی یه عمر زندگیت راحته 

نفقه دخترتو میده؟

احتمالا بفرستنش پزشکی قانونی پیش متخصص عصاب و روان 

سابقه اعتیاد و یا پرونده پزشکی اینجوری داره؟

حتما اینکارو بکن سختیش نهایتا یکی دو ساله ولی یه عمر زندگیت راحته نفقه دخترتو میده؟احتمالا بفرستنش پ ...

پرونده اخلاقی داره کلی جرم ولی شاکیاش رضایت دادن. شاکی هلی حدیدش هم از ترسشون نمیرن ثبت شکایت کنن. رماله شیاده به کلی زن تجاوز کرده بی پدر

پرونده اخلاقی داره کلی جرم ولی شاکیاش رضایت دادن. شاکی هلی حدیدش هم از ترسشون نمیرن ثبت شکایت کنن. ر ...

برو دادگاه بگو این گذشته این اقاس ک مثلا خیر سرش بابای دخترمه درخواست بده سوابشو دربیارن 

همونارو نشون قاضی بده بگو آقای قاضی من طلاق گرفتم که بچم با آرامش روان و با آبرو بزرگ شه خودت حتما پدری میفهمی چی میگم.قضاوت پای خودته لطفا کاری کن این دیگه نتونه کاری کنه دخترم همین سال اول بی آبرو شد تو مدرسه 

بچس چه گناهی کرده و...

احساس و خواستتو بگو ولی قاطعانه