2777
2789
عنوان

دختر کلاس اولیم روز دوم مهر اخراج شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 40 پست

همین داد و بیداد رو‌ شکایت کنید و  ب دلیل روان پریش بودن و وارد کردن استرس ب بچه حضانت کامل بگیر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو که دیگه پدرشو راه ندن تو مدرسه مشکل داره 

از همین واسه حضانت بچه ات میشه استفاده کرد 

سه تا توحید زیر لبت بخون قبل اینکه با مدیر حرف بزنی

چهار قل و حمد رو یه بار و آیه الکرسی رو ۵ بار بخون 

ده بارم بگو یا رب 

هرچی خیر باشه

پدرش چرا همچین غلطی کرده؟؟ علت رفتنش به مدرسه چی بوده اصلا؟؟

قانونی اون نمیتونه بچه رو از مدرسه تحویل بگیره. سرویس گرفتم. اومده بچه رو بغل کرده ببره. معاون اومده فقط صداش زده. برگشته هرچی از دهنش دراومده گغته بهشون عربده زده بچه های مردم هم ترسیدن😓دخترم اومده خونه با استرس میگه مامان هیچی نخوردم میترسبدم بیاد مدرسه که اومد آبروم رو برد از همه دوستام و معلما خجالت کسیدم از فردا اگر برم همه چپ چپ نگام مبکنن😭بچم تو این سن حجم استرس و نگرانیش با یه ادم ۱۰ سال بزرگتر برابره😓

نذار بفهمه کجایید جاتونو عوض کنید حتی شده منطقتونو حال دخترتون درک میکنم مثل ۱۵سال پیش خودمه:(

قانونی اگر جایی باشیم پدر مطلع نباشه جرمه. البته اگرم پدر محل زندگی بچه رو عوض کنه مادر درجریان نباشه هم جرمه. نمیشه

قانونی اون نمیتونه بچه رو از مدرسه تحویل بگیره. سرویس گرفتم. اومده بچه رو بغل کرده ببره. معاون اومده ...

عریزم همین ها رو صورتجلسه کن ازش شکایت کن، حتی با روانشناس دادگاه صحبت کن بجه رو بهش نده

حتما شکایت کن و همین جریان فحاشیشو بگو پلیس بیاد صورت جلسه کنه خیلی برای حضانت به کارت میاد 

میدونی که ۷ تا ۹ سال اگر قاضی صلاح بدونه حضانت رو نمیده به پدر 

از این فرصت استفاده کن 

به وکیلت بگو ی متن درست بنویسه با این مضمون که پدر بچه مشکل عصبی داره فحاشی کرده در محیط اموزشی و مدرسه بچه رو اخراج کرده و این کار پدر باعث عقب موندن بچه از درس شده 

شک نکن خیلی به کارت میاد برای جلسه دادگاه

2810