2777
2789

من نهم هستم و امسال انتخاب رشته دارم 

میخوام بدونم انسانی رشته خوبیه و چطوری میتونم معلم بشم اصلا معلمی شغل خوبی هست 

لطفا همه جواب بدین 

حساب قبلا برای فرد دیگه ای بوده 😇🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم اگه میخای برای معلمی بخونی 

بهتره برای دبیرستان بخونی البته اگه معلم فرزانگان و غیردولتی های اوکی بشی اونطوری درامد خوبیم داری

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀سخت ترین کار دنیا دوست داشتنه کسیه که دوست نداره.💔🙃

بنظرم اگه میخای برای معلمی بخونی بهتره برای دبیرستان بخونی البته اگه معلم فرزانگان و غیردولتی های او ...

ممنون توی بازرسی بهای اروینگ گوش گیر میدن؟

حساب قبلا برای فرد دیگه ای بوده 😇🙏

واسه یه خانوم شغل خوبیه تعطیلی داره حقوقشم بد نیست کمک خرجه اضافه کاریو اینارو خیلی دیر میدن ممکنه ۶ ماه بعد ولی خب تو دانشگاهم حقوق دارن 

ولی خب باید اعصاب برخورد با بچه هارو داشته باشی

ممنون توی بازرسی بهای اروینگ گوش گیر میدن؟

متوجه نشدم ؟

من دبیر نیستم 

طبق دبیرایی که داریم میگم ما الان دبیر زیستمون ی ساعت و نیم میاد کلاسمون ۹۰۰تومن میگیره برای درامدش دبیرای نمونه و... بهترن تا دولتی های عادی

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀سخت ترین کار دنیا دوست داشتنه کسیه که دوست نداره.💔🙃

به پرسینگ گوش گیر میدن

نمیدونم ولی حجاب و اینا براشون مهمه تتو داشته باشین یا نه 

مثلا سوالای سختیم دارن کلا محاسبه ی سنگینی دارن 

متوجه نشدم ؟من دبیر نیستم طبق دبیرایی که داریم میگم ما الان دبیر زیستمون ی ساعت و نیم میاد کلاسمون ۹ ...

اره واسه کلاس خصوصی و آموزشگاه خیلی درآمد داره ولی داخل مدارس اضافه کاری رو خیلی دیر میدن و اینکه حقوق باز نشسته های آموزش پرورش خیلی تفاوت داره با افراد شاغل 

اره واسه کلاس خصوصی و آموزشگاه خیلی درآمد داره ولی داخل مدارس اضافه کاری رو خیلی دیر میدن و اینکه حق ...

اره خیلی سخته واقعا 

ولی چون میگن معلمی میگم باز اینطوری بخونی و خوب بشی برای مدارس تیزهوشان و غیر انتفاعی بهتره یا کانونی جایی اونحا میتونن یکم حقوق اوکی تری داشته باشن