سر جریان الکی قهریم باهم شب شام درست کردم صداش زدم بیاد بخوره اخم کرد و حواب نداد دخترم طفلی سه بار صداش کرد نیومد منم از اونشب که سره روز گذشته با دخترم میخوریم اونم یا تودش پامیشه املت میپزه یا نمیخوره هیچی.. حالم بده نه حرف میزنیم. نه جایی میریم
مادرشوهرم دعوتمون کرد رفتیم بیرون تفریح کل تفریحو سرش تو گوشی بود بازی میکرد اینارو تونستم تحمل کنم ...
پس دلت براش نسوزه طرف روانیه
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
رفتارش درست نبوده ،بدتر اینکه تو جمع بوده ولی رفتار دخترتون هم درست نبودهحالا نمیدونم دخترت در چحد ...
همسرم با همه دعوا داره تازگیا رفتیم مسافرت با عموش با اوناهم قهر گرد با مادرم قهره با باباش دیروز دعواش شد چند شب پیش میگفت تو چجوری منو تحمل میکنی گفتم بخاطر تک توک خوبیهات چکارکنم خسیس نیست مهربونه گاهیی ولی نمیدونم با این رفتاراش چکارکنم دخترمم هر دفعه خونه مادرشوهرم میریم بزورمیاد 7 سالشه بچه نیست گوش نمیکنه سری هم گریه میکنه مادرشوهرمم ناز میکشه غذا دهنش میزاره پرومیشه