2777
2789
عنوان

شوهرم غذا نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 36 پست
مادرشوهرم دعوتمون کرد رفتیم بیرون تفریح کل تفریحو سرش تو گوشی بود بازی میکرد اینارو تونستم تحمل کنم ...

پس دلت براش نسوزه طرف روانیه 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
مادرشوهرم دعوتمون کرد رفتیم بیرون تفریح کل تفریحو سرش تو گوشی بود بازی میکرد اینارو تونستم تحمل کنم ...

رفتارش درست نبوده ،بدتر اینکه تو جمع بوده 

ولی رفتار دخترتون هم درست نبوده

حالا نمی‌دونم دخترت در چ‌حد پیله شده،

ولی بعضی بچه ها انقد پیله میشن،ک آدم رو عصبی میکنن.

اما اینطور ک میگین معلومه همسرت کنترل درستی رو رفتارش نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طفلی دخترم عادت کرده همسرم یا داره داد میزنه سرش همشم شکایا باباشو میکنه میگم عادت کن همینه دیگه..

گناه داره اگر پدر خوبی نیست حتما همسر خوبی هم نیست 

اون چه گناهی داره لطفا اگر این رفتارهاش دائمی هست یه بچه دیگه وارد این تنش ها نکن 

اگر اولین بارشه سر سفره حاضر نمیشه خیلی جدی باهاش صحبت کن بار بعد جای خواب و بار بعد کلا خونه عوض میکنه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
رفتارش درست نبوده ،بدتر اینکه تو جمع بوده ولی رفتار دخترتون هم درست نبودهحالا نمی‌دونم دخترت در چ‌حد ...

همسرم با همه دعوا داره تازگیا رفتیم مسافرت با عموش با اوناهم قهر گرد با مادرم قهره با باباش دیروز دعواش شد چند شب پیش میگفت تو چجوری منو تحمل میکنی گفتم بخاطر تک توک خوبیهات چکارکنم خسیس نیست مهربونه گاهیی  ولی نمیدونم با این رفتاراش چکارکنم دخترمم هر دفعه خونه مادرشوهرم میریم بزورمیاد 7 سالشه بچه نیست گوش نمیکنه سری هم گریه میکنه مادرشوهرمم ناز میکشه غذا دهنش میزاره پرومیشه

همسرم با همه دعوا داره تازگیا رفتیم مسافرت با عموش با اوناهم قهر گرد با مادرم قهره با باباش دیروز دع ...

گفتم ک رفتار دخترت درست نیس،حتما با دخترت صحبت کن،البته مستقیم اشاره نکن،غیرمستقیم اشاره کن ک بعضی بچه ها باعث آزار پدر مادر و ناراحتیشون میشن،

و اما همسرت،کاش قبول کنه و بره روانشناس،خوبه ک خودش قبول داره اخلاقتی بدی داره،میتونه زودتر درست بشه