2777
2789
عنوان

از همجنسای خودم حالم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما که خیلی وقته از همجنس شما بدمون اومده😂

خون خودتو کثیف نکن برادرم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

که بعد بره شکایت کنه بخاطر ضرب و جرح؟!بلاکش کن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
حالا ببین ماها از دست همجنسات چی میکشیم .

موافقم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

اهااا حالا یواش یواش داری متوجه میشی حس مارو😂 عب نداره ولش

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
که بعد بره شکایت کنه بخاطر ضرب و جرح؟!بلاکش کن

حس مزخرفیه این حس برا پسرر    نمیتونم تحمل  کنم

کاربر __اقا     ادما در نهایت میرن دنبال لیاقتشون  برو همون جایی که محل......بهت نمیده   

جامعه رو فساد گرفته

برای همه ی پسرا پیش اومده دیگه

منم یه باری یه پیر خرفتی اومد کمک خواست که با ماشین خودش برسونمش منم قبول کردم و تو راه دیدم چرت و پرت زیاد میگه همون ماشینش رو کوبیدم به دیوار و پیاده شدم😄

یکم خرج گذاشتیم رو دستش 

کاربر آقا