2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده( خیانت)

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 33 پست
ببین من خودم دیگه نای جنگیدن تو زندگی ندارم،توام میگی شرایطتت اینه نمیتونی کاری کنی همون بچسب به دوت ...

منم تو همین فکرام که اصلا دیگه باهاش همخواب هم نشم ولی باید بهش ثابت کنم که من خررر نیستم قبلا هم ازش یه چیزایی دیده بودم ولی منکر میشد 

ببین من خودم دیگه نای جنگیدن تو زندگی ندارم،توام میگی شرایطتت اینه نمیتونی کاری کنی همون بچسب به دوت ...

اون زنه تو شهر دیگه اس ما شهر دیگه  شاید سالی یک بار بتونیم بریم ولی خوب آدمی که هرز باشه هر جایی برای خودش بازم پیدا میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه کارایی که من برای این آدم نکردم تو اوج بد بخت اش پاش موندم آبروش پیش کسی نره خودش کم آورده بود آبروش داشت میرفت من آبروشون خریدم

الان که داره به جایی میرسه یکم در آمدش بهتر شده با زنای هرزه میگرده تو بدترین شرایط من تنهاش نذاشتم میگن زنارو وقت نداری بشناس مردا رو وقتی که به جایی میرسن تازه درآمدش خوب شده بود تو فکر خونه خریدن بودیم اونم یکی نه چند تا خونه