2777
2789
عنوان

مزاحمت تو مترو

508 بازدید | 19 پست

اول از همه بگم این کاربری دومم هست و اولیش رو ترکوندن

من تو مدرسه تیزهوشان درس می خونم(به جان خواهرم تعریف از خودم نمیکنم) و آرم داریم و کلی از پسرا میان و شماره میدم و به اصطلاح ل‌اس میزنن.

ولی همشون خیلی کوتاه بود یک بار بیشتر ندیدمشون امروز تو مترو تا اومدم برم سمت قسمت بانوان که مترو اومد و خیلی شلوغ بود(همیشه میرفتم قسمت بانوان) منم مجبور شدم برم قسط مردونه  و احساس کردم یک نفر که قیافش آشناست دیدم وایساده بودیم تا به ایستگاه بعدی که رسیدیم حدود ۱۰۰ نفر اضافه شدن و دیگه کاملا همه بهم چسبیده بودیم (من کنار دو تا دوستام بودمو با اونا حرف میزدم)اصلا حواسم به اون مرده نبود تا اینکه دوستام پیاده شدن و اون خودشو به من چسبوند و شروع کرد به من حرف زدن بهم گفت قیافت چقدر آشناست و منم گفتم همینطور بعد گفت شما همسایه خانم فلانی نیستید من گفتم نه بعد احساس کردم کیفم تکون میخوره فهمیدم دست کرده تو کیفم و شماره انداخته منم هیچی نگفتم چون شلوغ بود (نمی‌خواستم آبروریزی شه) بعد خودشو بهم میچسبوند و هی چیزشو میزد به بدنم منم چندشم شد و گفتم بفرماید چتونه شما اونم محل نگذاشت بعد ایستگاه پیاده شدم و دیدم داره تعقیبم می‌کنه سریع رفتم سوار تاکسی شدم که برم سمت خونه که اون گمم کنه اونم سریع سوار یک تاکسی شد اومد سمت من.‌..

هستید آدامس رو بگذارم احساس میگم دارم واسه خودم میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سنش میخورد نوزده تا نهایتا۲۰ باشه

بگو دیگه

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

دختر تیزهوشانی رو میخان چیکار بقیه مدارس که دافتر و جذابترن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

و من فهمیدم و به راننده گفتم من رو ببر ایستگاه مترو من و برد و منم به ساعت نگاه کردم میدونستم ۳ دقیقه دیگه میرسم و ۴ دقیقه دیگه مترو حرکت می‌کنه (خیلی استرس داشتم) سریع رفتم مترو و پیاده شدم و رفتم پایین و سریع رفتم تو جمعیت و وقتی به عمق نگاه میکردم دیدم اونم داره میاد ولی من رو ندید منم سریع سوار مترو شدم و در رفتم 

و من فهمیدم و به راننده گفتم من رو ببر ایستگاه مترو من و برد و منم به ساعت نگاه کردم میدونستم ۳ دقیق ...

خلاصه میخواستم بگم آدم هول خیلی تو مترو زیاد شده و خواستم خودم رو خالی کنم ممنون از این که تا آخر خواندید

2810