2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😭

96 بازدید | 4 پست

خیلی دلم گرفته دلم میخواد بشینم زار بزنم و جیغ بکشم دارم خفه میشم😔

مامانم همیشه تنش و استرس و مشکلات زندگیشو وارد زندگی شخصیم میکنه منم خیلی حساسم و نگران میشم همیشه سعی کردم هر کار از دستم براومده انجام بدم اما الان باردارم و شوهرم گفت که میخوام با آرامش بگذرونی این دوره رو تا بچمون آسیب نبینه خب منم صد در صد همینو میخوام واسه همینم به مامانم گفتم و بدون اینکه درکم کنه دعوامون شد و قهریم با هم حتی حالمم نمیپرسه😭

با اینکه حالم خیلی بده و نمیتونم هیچکاری کنم بیچاره شوهرم بعد از کارش میاد کارای خونه رو میکنه

دلم داره آتیش میگیره از این همه تنهایی دارم از غصه دق میکنم😭😭

آروم باش دختر هورمونات ریخته به هم

میدونم ولی از اینکه تو این شرایط تنهام دارم نابود میشم

اینکه همیشه تو هر شرایطی حتی به زندگیم ضربه زدم ولی کنار مامانم بودم

ولی الان تو بارداری اولم کنارم نیست😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم ولی از اینکه تو این شرایط تنهام دارم نابود میشماینکه همیشه تو هر شرایطی حتی به زندگیم ضربه زد ...

خوب گلم اون باید شعورش بکشه اینارو درک بکنه تو چرا بخاطر کم شعور بودنش گریه میکنی خب؟

به نظرم یه پیام براش بنویس هرچی تو دلت مونده بهش بگو اینطوری خالی میشی و سبک

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

خوب گلم اون باید شعورش بکشه اینارو درک بکنه تو چرا بخاطر کم شعور بودنش گریه میکنی خب؟به نظرم یه پیام ...

نمیتونم فرقی نمیکنه دیگه منطقی تر از اون روز نمیتونم حرف بزنم که باز به دعوا ختمش کرد

نمیتونم ببخشمش هیچوقت