2777
2789
عنوان

منی که زود ازدواج کردم بهتون میگم زیر 20 سال ازدواج اشتباه محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 122 پست
چی میگی شما؟من خودم اسلام رو کامل قبول دارم اما واقعا این صحبتی که داری میکنی اصلا برای ایران جواب م ...

قران علم روز.ائمه هم الگوی ما.....منم نگفتم دختر ۹ساله رو شوهر بدید...ولی اگه به هیکله....پس دختر ۱۵ساله هیکلی از نظر شما می‌تونه شوهر کنه؟،ربطی به هیکل ندارع.بله عرف جامعه مهمه...ولی متاسفانه.عرف جامعه ماداره.اشتباه پیش می‌ره.بخاطر همینه چندسال دیگه یه کشور پیر داریم....چون وقتی یه خانم تو ۳۵سالگی تصمیم به ازدواج بگیره.یا بچه دار نمیشه.یا بچه مشکل دار بدنیا میاد...یا اگه هم سالم بدنیا بیاد....اون خانم دیگه توانایی اینکه دوباره بخواد .به فرزند آوری فکر کنه.نداره....ولی من متوجه نشدم .مشکل اصلی،شما با ازدواج موفق زیر ۲۰سال چیه....حالا اگه موفق نباشه جای بحث داره

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازدواج زود بد نیست خودم راضمیم ولی خیلی زود با دغدغه و مشکلات زندگی رو به رو میشی لذتی که باید بچشی ...

منم زود ازدواج کردم واقعا می‌فهمم چی میگی 

احتمالا دوستمون سختی نکشیده خدا رو شکر 

قران علم روز.ائمه هم الگوی ما.....منم نگفتم دختر ۹ساله رو شوهر بدید...ولی اگه به هیکله....پس دختر ۱۵ ...

یعنی هر کی بالا ۳۵ سال بچه آورده بچه ش مشکل داره؟نه عزیزم اینجوریام نیست اتفاقا چون پدر و مادر عاقل و بالغی داره و تمام آزمایشات سلامتش رو هم انجام میدن تو دوران بارداری فکر میکنم سالمتر از بچه هایی باشه که از دختر بچه ی ۱۵-۱۶ ساله به دنیا میان والا من که سعی میکنم دخترمو تا  ۲۷ هشت سالگی شوهرش ندم بعدش هم تصمیم با خودشه دوست داشت ازدواج کنه نداشت نکنه.شماها هم دخترهاتون رو ۱۲ سالگی شوهر بدین و بگید هر کدومشون هشت تا بچه بزان .به ماچه ربطی داره؟

اما برای بقیه نسخه نپیچید لطفا آمار پزشکی غلط هم ندین

یعنی هر کی بالا ۳۵ سال بچه آورده بچه ش مشکل داره؟نه عزیزم اینجوریام نیست اتفاقا چون پدر و مادر عاقل ...

من خودم بچم ۲۲سالگیم بدنیا اومد.سالمه .ولی واقعا تو اطرافیان دیدم.بالا ۳۵سال بچه آوردن بچه مشکل داره...مثلا بچه اگه یه قطره نریزه تو گوشش تا ساعت ها میشینه گریه می‌کنه...دقیق نمی‌دونم مشکلشون چیه.ولی الان خود اون بچه ۱۳سالشه این مشکل همراهشه....ولی شاید بالای ۱۰تا خانواده رو دیدم که اینطور مشکلات ریز ولی دائمی دارن....ممکنه فکر کنید شاید مادر آزمایش های لازم نداده.ولی حداقل همین یکی که گفتم...فوق العاده هم پدر هم مادرپولدار هستن...

راستی من دارم خیلی عادی جوابتون میدم.چرا دعوا دارید؟      

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
من خودم بچم ۲۲سالگیم بدنیا اومد.سالمه .ولی واقعا تو اطرافیان دیدم.بالا ۳۵سال بچه آوردن بچه مشکل داره ...

باشه خانم عزیز شما ساحل آرامشی و ما دعوا داریم شما هم دعوا کنید با ما، اما با آرامش آمار دروغ تحویلمون ندین

مگه گف ۱۲ سالش بوده ازدواج کرده ؟!! متاسفانه دخترای الان به هیچی عقلشون نرسه به دوس پسر و شوهر خوب ح ...

چه فرقی داره؟

شما گفتی زیر ۱۸ ۱۷ هم زیر ۱۸ هستش!

بعدم هرکی بلد بود رابطه جنسی چطور انجام میشه یعنی وقت شوهرشه؟!

ازدواج مدیریت میخواد اینکه بلد باشی زندگی وبچرخونی!

اینارو هیچ دختر ۱۷ ۱۸ساله ای نداره!

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
چه فرقی داره؟شما گفتی زیر ۱۸ ۱۷ هم زیر ۱۸ هستش!بعدم هرکی بلد بود رابطه جنسی چطور انجام میشه یعنی وقت ...

تو ک بین دختر ۱۲ ساله و ۱۸ ساله تفاوتشو نمیفهمی حرفی ندارم .. در ضمن .. ۱۸ سن قانونی هس و طرف حق داره انتخاب کنه زندگیشو ! منم گفتم زیر ۱۸ نظر ندن .. تو ک انقد نکنه سنجی و میپری به آدم .‌ یه نگا کن گفته ۱۸ سالگی ازدواح کرده . بعدشم میگی ینی دختر ۱۸ ساله ک رابطه ج* نسی بلده ک نباید ازدواج کنه !! خدایا شهر رو دست تو بدن به فساد میکشی😑 روابط نامشروع بدون ازدواج به بهانه نتونستن مدیریت زندگی ! نمیدونم تو .. توی ۱۸ سالگی چطور بودی ک ذهنیتت اینه .. وای همه انقد ساده نیستن ک متوجه نشن ..

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

با احترام کاملا مخالفم

کسی یه انتخاب اشتباه داشته قرار نیست بقیه ام مثل اون باشن

هر وقت پخته شدی ازدواج کن

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

چه فرقی داره؟شما گفتی زیر ۱۸ ۱۷ هم زیر ۱۸ هستش!بعدم هرکی بلد بود رابطه جنسی چطور انجام میشه یعنی وقت ...

چرا نداره؟😐😐😐

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

چرا نداره؟😐😐😐

اگه داشت بهش نمیگفتن نوجوان!

اگه داشت حق رای داشت!

حق گواهینامه گرفتن داشت!

حق اینکه بدون اجازه پدر از کشور خارج بشه داشت!

حتی یه اردو میگن اجازه ولی...

وقتی صلاحیت اینو نداره که راجع به یه موزه رفتن خودش تصمیم بگیره پس صلاحیت ازدواج ومدیریت ازدواج وهم نداره!

تو ک بین دختر ۱۲ ساله و ۱۸ ساله تفاوتشو نمیفهمی حرفی ندارم .. در ضمن .. ۱۸ سن قانونی هس و طرف حق دار ...

اگر بین دختر ۱۲ساله و ۱۸ ساله حتی ۱۹ساله تفاوتی بود که اسم همه اش نمیشد نوجوان!

ایشون ۱۸سالگی ازدواج کردند و چندسال با همسرشون دوست بودن

یعنی زیر ۱۸سال دوست پسر داشتند این در نوع خودش فاجعه هستش!

من جایی نگفتم که زیر ۱۸سال بره رابطه نامشروع داشته باشه

شما حتی متوجه یک جمله ساده هم نمیشید

تایپ کردنتون هم پر غلط نگارشی

من خیلی واضح گفتم (دخترای زیر ۱۸سال فقط از ازدواج بلدن رابطه جنسی چطوریه)

نه اینکه بره انجام بده

2810