2777
2789
عنوان

منی که زود ازدواج کردم بهتون میگم زیر 20 سال ازدواج اشتباه محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 122 پست

به خدا پریشب یه عروسی بودیم عروس و داماد هر دو ۳۱ ساله.حالا هر کی باشه میگه تک پسر با این وضع مالی رفته یه دختر بالا ۳۰ سال همسن خودش گرفته؟

باید میومدین فقط عروسیش رو میدیدین. هیچی کم نداشت چند میلیارد تومن خرج کرده بودن.بابای پسره یکی از این تویوتا شاسی بلند اسپورتها و یه آپارتمان ۱۵۰ متری تو بهترین محله ی شهرشون کادو داد بهشون.حالا ما فکر می‌کنیم دختر از ۲۵ سال رد شد دیگه هیچکس نمیاد براش.دختره هم يه لیسانس الکی داره منشی دکتر بود حالا هم خانه دار شد.

والا زیر ۳۰ سال اشتباه محضه.دخترهای گل بذارید قشنگ عاقل بشید بدونید چی به چیه بعد ازدواج کنید.هر چی ...

همون به فکت جالبی هست میگه

ازدواج تو سن کم مثل اینه که یه مهمونی رو قبل ساعت ۸ ترک کنی در حال که مهمون های مهم از ۱۱ به بعد میان

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا پریشب یه عروسی بودیم عروس و داماد هر دو ۳۱ ساله.حالا هر کی باشه میگه تک پسر با این وضع مالی ر ...

من ترس از دیر ازدواج کردن نداشتم چشم باز کردم همسرمو دیدم و پای هم موندیم

زندگیمو همسرمو دوست دارم ولی خب میگم اگه برگردم عقب نمیزارم حتی به این زودی عاشق بشم

لایک نکن خواهر منننن  

بنظرم تجربه تلخ شما ربطی به بقیه نداره 

همچنین تجربه خوب من 

شرایط زندگی هرکسی متفاوته من از ازدواجمدخیلی راضیم زود هم ازدواج کردم و اگه برگردم بازم ازدواج میکنم با همسرم تو همون سن 

ولی ایا من میتونم این نسخه رو برا همه بپیچم؟ قطعا خیر چون شرایط هرکسی متفاوته

شماهم نمیتونی اینکارو کنی

🤌🫀
به خدا پریشب یه عروسی بودیم عروس و داماد هر دو ۳۱ ساله.حالا هر کی باشه میگه تک پسر با این وضع مالی ر ...

دوست مامانم توی ۳۲ سالگی با یه پسرهتل دار ازدواج کرد 

دختره قیافه معمولی وضع مالی باباش ضعیف اونم اتفاقا منشی و صندوقدار و ... بود

الان بنز زیر پاشه 

کوبیده از نو ساخته اصلا قابل شناسایی نیس

پس چرا دوستای من زیر ببست ازدواج کردن انقدر راضی ان

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق

خب وقتی نمیزارن 

هر جا میرم میگن برو شوهر کن 🤮

سال بعد ازدواج میکنی حتما 🤦🏾‍♂️🤯

فال میزنم ازدواج موفق خواهی داشت 🤢🤮🤮🤮

حالم بهم میخوره من از خدامه مجرد بمونم 

ولی مگه میزارن 😕😕

بنظرم تجربه تلخ شما ربطی به بقیه نداره همچنین تجربه خوب من شرایط زندگی هرکسی متفاوته من از ازدواجمدخ ...

ازدواج زود بد نیست 

خودم راضمیم ولی خیلی زود با دغدغه و مشکلات زندگی رو به رو میشی لذتی که باید بچشی از دست میدی انگار یه جشن رو همون دقیقه اول ترک میکنی 

لایک نکن خواهر منننن  
من ترس از دیر ازدواج کردن نداشتم چشم باز کردم همسرمو دیدم و پای هم موندیمزندگیمو همسرمو دوست دارم ول ...

دقیقا خودم هم همینم.دیروز هم خونه اقوام شوهرم حرف همه خانمها که دور هم جمع بودیم همین بود داشتیم مقایسه میکردیم عروسی‌های خودمونو با اون عروسی که رفته بودیم.همه از زود ازدواج کردن پشیمون بودن با اینکه تقریبا زندگی های هممون اوکی بود.ببین بحث سر جوونی نکردنه

من میگم کلا ازدواج اشتباهه

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠
یار خوب تموم ماجرا نیست عزیزم این یه نگاه سطحیهالان همسر من خوبه واقعا هیچ مشکلی ندارمولی مشکلات زند ...

این لذتی که میگی که تموم میشه؟۴۰سالگی.۳۰سالگی؟,کی؟

وقتی کسی به مجردیش عادت کنه.کم کم سخت پسند میشه..تنهایی.افسردگی میاد سراغش...شما فکر می‌کنی یه خانم چقدر توان داره...کار کنه...یا با دوستاش بره گشت گذار....وقتی پیر مریض شد.کی بهش برسه.پرستار؟یه خانم پیر تنها تصور کن...نه بچه ای نه نوه ای.نه همسری هیچکس نداره.بنظرت زندگیش قشنگه...این حرفا همه ...آموزه های غربی...با یه سرچ ساده میتونی متوجه بشی چقدر خانم های غربی ازینکه دیر ازدواج کردن.وقتشون با دوستا کارشون سپری کردن.چقدر پشیمون ناراحتن...شما میگی زندگیم خوبه.ولی جشنی نگرفتم.خب چرا قبول کردی،مشکل از خودت بوده...میگی..سختی زیاده....اون خانم مجرد بالای ۴۰سال بنظرت سختی نمیکشه تو زندگیش!بنظرم این طرز تفکر سطحیه...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
2810