2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با آب کلم بنفش

92 بازدید | 13 پست

کسی بوده براش درست در بیاد؟

بعد اینکه کدومش درسته صورتی یعنی پسره یا دختر؟

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الکیه

چرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

2805
من خودم با نخ و سوزن میگرفتم درس در اومد اب کلم امتحان نکردم

نخ سوزن چیه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا من تنها این تست درست بودکلی تست جوش شیرین،نمک،سوزن و اینارو انجام دادم همش پسر نشون دادناما کلمو ...

واقعا چه باحال 😍 منم یعنی بنفش شد دختره؟

شوهرم خیلی خوشحال میشه اگه درست دربیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باید صبر کنی به وقتش بری سونو تا مطمئن بشیذهنت رو درگیر نکن

اونکه آره. خود سونو هم گاهی خطا داره 

ولی برای سرگرمی و اینکه یه تنوعی باشه میخوام بدونم یا حدس بزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40