2777
2789
عنوان

چجوری جواب مادرشوهر رو بدیم

246 بازدید | 7 پست

سلام 

بچه ها تا الان هرکاری کردن خانواده همسرم و خودش جواب ندادم بهشون ولی الان باردارم اونروز تو گوشی همسرم دیدم مادرش براش کلیپ فرستاده موضوعش اینه که اگه زنمون اونی نبود که میخوایم مشکلی ندارد ناراحت نشیم شاید هدف اون زن نبوده خدا میخواد از اون زن یه بچه خاص به ما بده😔همین باعث شده شوهرم با من سرد بشه

خدا شاهده تا حالا هیچ بدی نکردم بهشون جوابشون هم ندادم

تازه شوهرم چندبار خیانت هم کرده بهش چیزی نگفتم

حالا می‌خوام یه جوری حالیش کنم مشکل از تربیت خودشه با کلیپی چیزی چون نمیتونم مستقیم بگم متاسفانه🥺

چقد ضعیفو بی زبونی متاسفانه تا آخر عمر اینا سوارتن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیخیال وارد این بازیا نشو

اعتماد بنفستو حفظ کن و برای خودت مرز بذار کسی از حد و مرز خارج شد حتما برخورد کن حتی شوهرت

خیلی وقتا وقتی کوتاه میای ارزشت کم میشه

البته منظورم این نیست وارد دعوا و درگیری بشی نه

ولی بی جواب گذاشتن توهین بقیه کار درستی نیست خیلی محترمانه باید حد و مرز هر کسی رو گوشزد کرد

ولی حالا مادر شوهر یه پیامی فرستاده بین خودش و پسرشه حالا بدی کارشم به کنار خودش مسئولشه

شما سعی کن روابطتت رو چنان با شورهت گرم نگه داری که این چیزا تاثیری بهش نذاره

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

چند بار خیانت کرده و بهش چیزی نگفتی ؟ 

اونوقت ازش به عنوان پوئن مثبتم یاد میکنی ؟؟؟

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
بیخیال وارد این بازیا نشواعتماد بنفستو حفظ کن و برای خودت مرز بذار کسی از حد و مرز خارج شد حتما برخو ...

چجوری وقتی مادرش همیشه روش تاثیر می‌ذاره

تازه جلو بقیه جوریه که هیچکس باور نمیکنه این آدم اهل دخالت باشه...انقد خودش اهل نماز و قرآن و اینا نشون میده که