2777
2789

هر شب یکی استفاده میکنم صبح که بلند میشم کلی وسط لباسم خیس و روغنی هست .

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

اره برا منم اینجوری شده نگران نباشصبح هم یکی استفاده کردم

شما هم خیس میشه لباس زیر تون ؟ 

آخه من دیروز کمی سر پا موندم مطب و کمی راه رفتم از دیشب خیلی بیشتر رطوبت دار شدم خیلی نگرانم شایدم موبر زدم این آب ترشح لیز میخوره میاد پایین فکر میکنم چی هست حالا 

باز میترسم به نظر شما امروز قبل از سرکلاژ به دکتر بگم بررسی کنه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره برا منم اینجوری شده نگران نباشصبح هم یکی استفاده کردم

زمانی که شیاف نزنید هم رطوبت دارید ؟ خیس میشه لباس زیر تون . ؟

شما هم خیس میشه لباس زیر تون ؟ آخه من دیروز کمی سر پا موندم مطب و کمی راه رفتم از دیشب خیلی بیشتر رط ...

من سه بار اینمدت رفتم زایشگاه ، یه بار برا نوار قلب دوبار لکه بینی، همشون دلشون میخواس معاینم کنن نزاشتم😁 از ۲۷ هفته تا الان ۳۵ هفته نزاشتم معاینه کنن فقط به دکترم میگم اونم میگه مشکلی نیس شیاف استفاده کن و استراحت کن

منم ترشح دارم وقتی راه میرم یا کار میکنم

بجای نگرانی  مایعات بیشتر مصرف کن چیزی نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سه بار اینمدت رفتم زایشگاه ، یه بار برا نوار قلب دوبار لکه بینی، همشون دلشون میخواس معاینم کنن نز ...

بخاطر معده درد نمیتونم آب سرد بخورم باید همش آب داغ بخور م

مینونی پد روزانه استفاده کنی لباست خیس نشه

موضوع این نیست موضوع اینه اون خیسی و رطوبت از کجا میاد برای چیه طبیعی هست یا نیست 

اره طبیعیه من روز ۳تا میزارممعمولا نیم ساعت تا یه ساعت نباید پاشی تا جذب شهبعدش ک بلند شی طبیعیه اضا ...

دیشب پودر موبر زدم همه جامو بعد نشستم روی صندلی پلاستیکی اون قسمتی که نشسته بودم رو بدجور سوزونده الان هم ملتهب و سیاه شده از شدت زخم پوست دیشب هم شیاف گذاشتم تا صبح همش دستم میخورد به وسط باسنم خیس بود همش دستمال کشیدم تا صبح نمی‌دونم از چیه خیلی میترسم